Lean Startup Croatia poziva sve osnivače startup-ova i pojedince bogatog znanja i vještina koji traže svoje mjesto u timu na jedinstven TeamUp Live event.

Što je TeamUp Live?

TeamUp Live je jedinstveni online događaj koji kroz moderirani networking povezuje osnivače startupa s pojedincima koji traže tim u kojem žele stvarati. Kroz moderirani networking, svaki će pojedinac dobiti priliku da se predstavi osnivaču startupa i pokaže zašto bi on trebao postati dio tima. Za osnivače startupa ovo je izvrsna prilika i mjesto da predstave svoj projekt i pronađu suosnivače, prve suradnike i zaposlenike koji će popuniti njihov tim.

Startup timovi koji objave poziciju na TeamUp platformi do 30. svibnja 2021. u 23:59 h. imat će priliku pitchati svoj projekt pred svim zainteresiranim kandidatima. 

TeamUp Live Vol. 3 održat će se 16. lipnja 2021. u 17:00 h putem Zoom platforme. Događaj je u potpunosti besplatan i dostupan svim sudionicima uz prethodnu registraciju.

Da biste se prijavili na TeamUp Live Vol. 3, oglasite otvorenu poziciju putem linka!

Više o projektu i otvorenim prilikama možete pronaći na TeamUp webu.


Aktivnost informiranja poduzetnika dio je projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

 

Podijeli: