Poslovna udruga Proaktivci i kolumnistica Međimurskih novina Vesna Baranašić Horvat, mag.oec. pozivaju Vas na

VEČER EKONOMIJE

u  Čakovcu, u zgradi Scheier,Matice Hrvatske 2,

13. svibnja 2019. godine,

s početkom u 17.30 sati.

Događanje će okupiti istaknute osobe iz društveno političkog i poslovnog svijeta. U uvodnom dijelu, po prvi put u Hrvatskoj, bit će održana kratka promocija knjige Euro u Hrvatskoj – za i protiv, autora Velimira Šonje, a bit će spomenuta knjiga Makroekonomika 1, za ekonomiste i neekonomiste, autora Ive Bićanića i Milana Deskara-Škrbića.

Nakon promocija knjiga slijedi vrlo atraktivna panel rasprava koju će moderirati gospođa Baranašić Horvat, a sudjelovat će Matija Posavec, župan Međimurske županije, mr. sc. Velimi Šonje, ekonomski analitičar i konzultant, specijalist za područja makroekonomije i financija, prof. dr. sc. Ivo Bićanić, ekonomist, umirovljeni sveučilišni profesor i doktor društvenih znanosti te Franjo Sobočan, međimurski poduzetnik, vlasnik poduzeća Sobočan-interijeri d.o.o.

Tema panel rasprave je hrvatsko gospodarstvo, s posebnim naglaskom na poduzetništvo i uvođenje eura kao službene valute u Hrvatskoj.

Cilj ovog događaja je promicanje svijesti o važnosti promicanja poduzetništva u Hrvatskoj te javno predstavljanje i poticanje rasprave o prednostima i nedostacima ulaska Hrvatske u eurozonu.

Sudjelovanje u Večeri ekonomije besplatno je za sve građane pa ako svoju večer želite provesti u dobrom društvu, slušajući o zanimljivim i uvijek aktualnim temama, svakako se odazovite pozivu.

Podijeli: