Sudjelujte u Danima otvorenih vrata udruga Međimurski informatički klub (MIK) i Mladi informatički stručnjaci (MIS) u subotu, 26. kolovoza 2023. godine, od 10 do 14 sati, u Metalskoj jezgri Čakovec i upoznajte se s njihovim radom, aktivnostima i izvrsnim tečajevima u planu za predstojeću školsku godinu!

Datum i Vrijeme: 26. kolovoza, 10:00 – 14:00 sati

Lokacija: Metalska jezgra Čakovec, Ulica bana Josipa Jelačića 22D

Udruge MIK i MIS su posvećene razvoju informatičkih vještina kod mladih i pružanju edukacije iz područja tehnologije, robotike, strojarstva, modelarstva, kemije, fizike, 3D printanja i matematike. Na Danu otvorenih vrata imat ćete priliku:

Upoznati njihove stručne mentore: Njihov tim stručnjaka bit će prisutan da vam detaljno predstavi svaki tečaj, odgovori na vaša pitanja i pomogne vam odabrati idealan tečaj za vaše dijete.

Razgledati učionice i opremu: Dođite i istražite  moderno opremljene učionice u kojima učenici dobivaju priliku raditi na stvarnim projektima i usavršavati svoje vještine uz pomoć najnovije tehnologije.

Saznati više o tečajevima i aktivnostima: Predstavit će vam paletu tečajeva i odgovarati na sva pitanja o sadržaju tečajeva i metodologiji rada.

Upoznati druge roditelje i učenike: Ovo je odlična prilika za razmjenu iskustava i ideja s drugim roditeljima čija su djeca već dio njihovih tečajeva te s učenicima koji će podijeliti svoja iskustva i uspjehe.

Prijave za tečajeve: Na Danu otvorenih vrata bit će moguće izvršiti prijave za tečajeve koje udruge nude, a njihovi stručnjaci će vam pomoći u odabiru tečaja koji najbolje odgovara interesima i potrebama vašeg djeteta.

Osim sve navedenog, domaćini će predstaviti i djelokrug rada Centra izvrsnosti informatike Međimurske županije.

Pridružite im se i zajedno sa njima istražite svijet tehnologija i inovacija i tako podržite svoje dijete na putu prema uspješnoj budućnosti!

 

Podijeli: