STEP RI poziva sve buduće i postojeće poduzetnike i managere iz sektora turizma i kreativnih industrija koji žele naučiti primjenu principa cirkularne ekonomije i impact poduzetništva da im se pridruže na tromjesečnom GREENPACT programu koji uključuje edukacije, savjetovanja i mentorsku podršku.

 

Polaznici će upoznavati i primjenjivati najbolje prakse i strategije vezane uz kružnu ekonomiju i impact poduzetništvo te učiti kako mijenjati, razvijati i unaprjeđivati svoje poslovanje rješavajući stvarne izazove. Program će se provoditi po dva sata, dva puta tjedno, online.

Polaznici programa će:

  • naučiti kako na svoje ideje i poslovanje primjenjivati alate za uvođenje kružne ekonomije i impact poduzetništva te će se pritom
  • koristiti određenim alatima i metodologijom, uz podršku stručnjaka i mentora.

Najbolji sudionici bit će pozvani na međunarodne susrete (GREENPACT collaboration labove) u Rijeci i Bratislavi gdje će razmjenjivati iskustva i zajednički razvijati rješenja za izazove održivog zelenog i odgovornog poduzetništva.

Sudjelovanje je besplatno, a svoje mjesto osigurajte prijavom – https://www.step.uniri.hr/javni-poziv/greenpact-program-osposobljavanja-za-cirkularno-i-impact-poduzetnistvo-u-turizmu-i-kreativnim-industrijama/

Rok za prijavu je 30.4.2024.  do 12 sati ili do popunjavanja mjesta. Više informacija dostupno je na poveznici iznad.

Podijeli: