Prodaja rješenja predstavlja vodeći svjetski standard kod prodaje inovacija, složenih proizvoda i usluga na zahtjevnim tržištima projektantskih, savjetničkih ili financijskih usluga.

Primjenom „Prodaje rješenja“ skratit ćete dugotrajne kupoprodajne procese, povećati uspješnost prodaje, ali i uštedjeti vrijeme koje trošite na manje izgledne poslove. Objektivna analiza i selekcija kupaca omogućit će vam da projekte i ponude pišete samo za izgledne kupce s realnom procjenom vjerojatnosti uspjeh. Ukoliko želite saznati više o preduvjetima za stvaranje uspješnih inovacija te razvoju prodajnih i marketinških aktivnosti, prijavite se na seminar

STVARANJE I PRODAJA USPJEŠNIH INOVACIJA

koji će se održati u četvrtak, 14. veljače 2019. godine, od 9 do 15 sati,
u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurja,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne).

Seminar organizira Tehnološko-inovacijski centar Međimurje u suradnji sa Znanstveno-tehnologijskim parkom u Rijeci STEP RI, a namijenjen je poduzetnicima početnicima, rukovoditeljima, vlasnicima, članovima uprava i zaposlenicima u poduzećima koje pružaju složene usluge ili su odgovorni za ugovaranje složenih“b2b“ poslova.

Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a potencijalni sudionici se prijavljuju ispred poduzeća putem online prijave:

PRIJAVA


Na razini poduzeća, „Prodaja rješenja“ pruža priliku za jednostavno i sustavno prenošenje znanja, iskustava i dobitnih postupaka između prodavača te edukaciju i „aktiviranje“ novih prodavača. Također, „Prodaja rješenja“ temeljni je prodajni pristup za upravljanje ključnim kupcima (Key Account Management) i „Customer-centric“ poslovanje.

SADRŽAJ:                                                                                                               

  • Osnove prodaje rješenja
  • Stvaranje mogućnosti kod kupaca koji još niti „ne traže“
  • Prodaja kupcima koji već kupuju, ali „drugdje“
  • Procjenjivanje, usmjeravanje i zaključivanje prodaje.

PREDAVAČ:

Boris Golob, mag. ing., direktor je STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci. Kao poslovni savjetnik već više od 15 godina radi sa startup-ovima, etabliranim poduzećima i znanstvenicima te održava predavanja i radionice za poduzetnike u Hrvatskoj i inozemstvu. Stručni je evaluator za EU EASME Horizont 2020 SME instrument program. Specijalizirao se za postupke inoviranja proizvoda i usluga te strategije komercijalizacije, a vodeći je stručnjak za inovacije poslovnih modela u jugoistočnoj Europi.


Aktivnost je dio projekta TICM PPI 4.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: