Pfeifer-tti d.o.o. i Metalska jezgra Čakovec pozivaju Vas na seminar:

PREZENTACIJA I PRIMJENA ALATA ZA GLODANJE VISOKIH PERFORMANSI

u srijedu, 23. studenoga 2022. godine, s početkom u 12.00 sati,
u Metalskoj jezgri Čakovec,
na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 22/D, Čakovec

Pfeifer-tti d.o.o. jedno je od vodećih poduzeća u prodaji alata za obradu metala.
U njihovom asortimanu mogu se pronaći alati vodećih svjetskih proizvođača čija bogata ponuda sadrži inovativne tehnologije za obradu metala tokarenjem, glodanjem, bušenjem, urezivanjem itd. Također, u ponudi se može pronaći i široka ponudu alata od tvrdog metala, cermeta, keramike, CBN-a i PCD-a, mjernu opremu te visoko precizan sistem stezanja alata.

Svoje poslovanje proširili su na tržišta susjedne Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije te ostale države članice Europske Unije.

Pored sjedišta u Čakovcu imaju poslovnicu i u Zagrebu te veliki demo centar u Novakima Samoborskim.
Kroz tehniku, tehnologiju i informaciju ostvaruju nove vrijednosti poslovanja. Tehničkom podrškom, primjenom alata, brzom isporukom, tehnološkim inovacijama, svojim kupcima nastoje pružiti maksimalnu potporu u unaprjeđenju njihove proizvodnje.
Zastupnici su preko 15 brendova, u asortimanu imaju preko 20.000 proizvoda, a svojom ponudom i stručnim savjetima djelatnika doprinijeli su tome da iza sebe imaju preko 1000 zadovoljnih kupaca.
Više o njima na:

M.A. Ford Europe na samom je vrhu u dizajnu i proizvodnji alata više od 20 godina, dok je njihovo američko matično poduzeće 2019. godine proslavilo 100. obljetnicu rada u inovacijama i razvoju alata. Tijekom tog vremena tvrtka je stekla zavidnu reputaciju za precizne alate visokih performansi, opslužujući više od 60 zemalja diljem svijeta. Posjeduju zavidne inovativne geometrije rezanja, a materijali i tehnologije premaza koje koriste pružaju učinkovita proizvodna rješenja za sve širi i sve raznolikiji raspon industrija od poljoprivrede i građevinarstva do zrakoplovstva, proizvodnje električne energije i automobilske industrije itd.
U Ujedinjenom Kraljevstvu nalazi se europsko sjedište i pogon za proizvodnju prilagođenih alata u kojem klijenti ne samo da dobivaju najnovije tehnologije alata za rezanje izravno iz njihovih opsežnih zaliha, već imaju pristup specijaliziranom dizajnu alata i proizvodnim rješenjima kako bi zadovoljili jedinstvene primjene.

REGO-FIX je švicarski proizvođač vrhunskih sustava za držanje alata koji se ističu velikom pouzdanošću, visokom preciznošću i izvanrednom kvalitetom.
Cilj im je osigurati izvrsnost strojne obrade, inovativne pristupe i besprijekornu preciznost.

Prezentaciju će održati gospodin Stephen iz M.A. Ford. Nakon seminara slijedi druženje i umrežavanje uz domjenak.

Sudjelovanje na događaju je besplatno uz prethodnu prijavu.

Dolazak možete potvrditi putem navedenih e-mail-ova, kontakt obrasca ili telefonski na 040/499-415.

Podijeli: