HUP Regionalni ured Varaždin u partnerstvu sa Googleom i Algebrom organizira zanimljiv interaktivan seminar na temu:

Google AdWords

koji će se održati 26. veljače 2019. godine, od 10.00 do 12.30 sati
u multimedijskoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin (razizemlje)
na adresi Zagrebačka 89, 42000 Varaždin.

Od prošle jeseni, Hrvatska udruga poslodavaca u partnerstvu sa Googleom provodi program Digitalne garaže, koji uključuje niz besplatnih edukacija za poslodavce o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutnu i buduću radnu snagu zemlje, te pomoći malim i srednjim tvrtkama ubrzati svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.


O temi Google AdWords:

Ako želite privući nove posjetitelje na web-lokaciju, povećati online prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate, Google AdWords vam u tome može pomoći. Oglašavajte lokalno ili globalno. Oglase ciljajte na korisnike u određenim zemljama, područjima, gradovima ili na određenoj udaljenosti od svoje tvrtke ili trgovine. Dosegnite najprikladniju publiku u pravom trenutku. Korisnici pronalaze vašu tvrtku na Googleu u onom trenutku kada pretražuju ono što nudite. Naučit ćete kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google Ads programa uz najveći povrat investicije i kako odabrati najbolju strategiju. Na seminaru će se obraditi sljedeće teme:

  • Mali trikovi Ads oglašavanja.
  • Kako uz manji budžet prestići konkurenciju?
  • Ciljanje relevantne publike.
  • Što su dugorepe ključne riječi?
  • Tražilice, web stranice i YouTube.
  • Kada i gdje se oglašavati? Što nam je cilj?
  • Mjerljivost i optimizacija kampanja.
  • Što je konverzija? Kako povećati ROI?

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a seminar će održati Darko Perković, specijalist internetskog marketinga koji zadnje dvije godine predaje Google Ads, Google Analytics te SEO optimizaciju na Otvorenom učilištu Algebra. Iskustvo rada u marketingu stjecao je kao marketing manager u marketinškoj agenciji te u nekoliko tvrtki. Nedavno je pokrenuo vlastitu digitalnu agenciju koja klijentima pruža usluge oglašavanja preko Google Adsa i društvenih mreža, lokalne, sadržajne i tehničke SEO optimizacije te konzaltinga vezano uz internetski marketing.


Prijave su otvorene do popunjenja kapaciteta dvorane, a najkasnije do ponedjeljka 25. veljače 2019. godine na e-mail: hup-varaždin@hup.hr.

Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Za dodatne informacije obratite se na tel: 042/352-034.

 

 

Podijeli: