Prodaja putem interneta nezaustavljivo raste zbog mogućnosti prodaje na svjetskom tržištu, isključivanja posrednika između proizvođača i kupca i niza drugih razloga. Stvaranje okruženja za implementaciju elektroničke trgovine u poslovanju ne zahtjeva samo adekvatnu opremu, već i relevatno znanje u navedenom području, kako bi prodajni proces bio optimalan, siguran i pouzdan i za aktere na strani ponude, i za one na strani potražnje. Upravo     navedeno je temelj uspjeha najpoznatijih svjetskih platformi u području e-trgovine, kao što su Amazon, eBay, Alibaba te domaćih kao što su eKupi i Njuškalo.

Ukoliko želite nešto prodavati putem interneta dođite na besplatan seminar u organizaciji Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje uz pokroviteljstvo Ministarstva poduzetništva i obrta, pod nazivom

E-trgovina – prodaja putem interneta
koji će se održati
27. studenog 2014.godine, od 10 do 14,40 sati,
u multimedijalnoj dvorani
Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec (bivša vojarna)
Seminar će obuhvatiti sljedeće teme:
  • Uvod u e-trgovinu
  • Implementacija e-trgovine
  • Sustavi plaćanja
  • Primjer korištenja online-shopa
  • Korištenje postojećih platformi (ebay, njuskalo.hr)
Sve zainteresirane molimo da se prijave za sudjelovanje putem internetskog obrasca dostupnog OVDJE, najkasnije do 26. studenog 2014. godine do 12,00 sati. Broj mjesta je ograničen, a prijave će se uvažavati prema redoslijedu zaprimanja.
O predavaču:
Velimir Sanjković poslovnu je karijeru započeo u Švicarskoj po završetku varaždinskog Fakulteta organizacije i informatike. Radeći na informatičkim projektima skuplja iskustva i znanja korištenjem raznih tehnologija i operativnih sustava. Po povratku u Hrvatsku osniva S-Soft Software Development, tvrtku specijaliziranu za razvoj web aplikacija. Posjeduje višegodišnje iskustvo u implementaciji web dućana za cijeli spektar klijenata u raznim područjima djelovanja. Voditelj je Microsoft lokalne zajednice za područje Čakovca i Varaždina i govornik na konferencijama Advanced Technology Day i Windays.
Podijeli: