Važna obavijest za sve registrirane i potencijalne prijavitelje ideja  stigla je od organizatora ESCN-a 2012, a to je da se rok za podnošenje i zaključivanje prijava produžuje za 7 dana.
Novi  rok  je 08. srpnja 2012. u ponoć.
Kako je do sada registrirano gotovo 500 sudionika, te su kompletirane samo 154 prijave,  odlučeno je da se rok produži kako bi se svima koji žele sudjelovati na natjecanju omogućilo  još vremena za podnošenje i zaključivanje prijava.
Stoga ako ste planirali prijaviti svoju ideju ili još niste kompletirali  prijavu, imate dodatnih 7 dana vremena, no svakako to učinite do 08.07.2012. kako bi vaša prijava ušla u konkurenciju za nagrade.
Sretno! Vaš ESNC Croatia challenge team

Važna obavijest za sve registrirane i potencijalne prijavitelje ideja  stigla je od organizatora ESNC-a 2012, a to je da se rok za podnošenje i zaključivanje prijava produžuje za 7 dana.

Novi  rok za zaključivanje prijava  je 08. srpnja 2012. u ponoć.

Kako je do sada registrirano gotovo 500 sudionika, te su kompletirane samo 154 prijave,  odlučeno je da se rok produži kako bi se svima koji žele sudjelovati na natjecanju omogućilo  još vremena za podnošenje i zaključivanje prijava.Ukoliko ste planirali prijaviti svoju ideju ili još niste kompletirali  prijavu, imate dodatnih 7 dana vremena, no svakako to učinite do 08. srpnja 2012. kako bi vaša prijava ušla u konkurenciju za nagrade.

Više informacija o ESNC 2012 možete pronaći ovdje.

Sretno! Vaš ESNC Croatia challenge team

Podijeli: