Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Građevinskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Međimurskom energetskom agencijom d.o.o. MENEA i Društvom građevinskih inženjera i tehničara Međimurje, u četvrtak, 14. ožujka 2024. godine u Čakovcu, organizira nZEB trening edukaciju za projektante, inženjere, tehničare, radnike i sve zainteresirane s ciljem informiranja i educiranja o testiranju zrakopropusnosti u zgradama.

Najavljeni trening bit će održan u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (Ul. bana Josipa Jelačića 22b, 40000, Čakovec) s početkom od 9:30 sati.

Trening će biti održan u sklopu aktivnosti projekata nZEB Ready i BUS GoCircular financiranih iz Horizon2020 programa te će među ostalim obuhvatiti teme metoda i potrebne opreme za ispitivanje zrakopropusnosti. Edukacija na treningu predviđena je u trajanju od 1 dana uz besplatno sudjelovanje, osiguranog bodovanja u sklopu stručnog usavršavanja te Potvrde o završenom treningu za sve sudionike edukacije.


PROGRAM


VODITELJ TRENINGA

Bojan Milovanović, izv. prof. dr. sc. – radi kao izvanredni profesor na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na zavodu za materijale. Član je različitih saveza poput Hrvatskog inženjerskog saveza, American Concrete Institute, RILEM i dr. Iskustvo rada i vođenja mnogobrojnih projekata od kojih su neki nZEB tematike.

Bojan Milovanović.


PRIJAVA

Prijava sudjelovanja na trening modulu o testiranju zrakopropusnosti u zgradama 14. ožujka 2024. godine, zbog ograničenog broja mjesta obavezna je te pozivamo sve zainteresirane da na vrijeme osiguraju svoje mjesto na treningu i prijave se putem sljedeće POVEZNICE.

Podijeli: