Tehnološko-inovacijski centar Međimurje i Fotoklub Čakovec pozivaju vas na:

Radionicu “Osnove digitalne fotografije”

koja će se održati kroz dvije subote, 6. i 13. travnja 2019. godine, od 15 do 19 sati,
u prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B, Čakovec .

Iskusni fotografi, članovi Fotokluba Čakovec, Davor Žerjav i Davorin Mance na zanimljiv će način polaznike naučiti o funkcijama fotoaparata, osnovnim pravilima fotografiranja te osnovoj tehnici pri fotografiranju portreta, pejzaža, arhitekture, akcije/pokreta, sportske, dokumentarne i turističke fotografije, noćnih snimaka, tehnike: macro, HDR, panorame i sl.

Rad na terenu – pejzaži/arhitektura

Polaznici će dobiti blic savjete za što bolju fotografiju, o tome koju opremu kada i gdje koristiti, a sve to uz praktičan rad na terenu i zatvorenom prostoru (u slučaju lošeg vremena).

Radionica “Osnove digitalne fotografije” namijenjena je početnicima u fotografiji.  Predavači se u izlaganju koriste i knjigama u izdanju Fotokluba, koje polaznici mogu nabaviti kod predavača.

Rad s polaznicima – portreti

Ako nemate svoj fotoaparat, nemojte brinuti! Fotoklub Čakovec osigurava 5 kompleta vrhunskih DSLR fotoaparata s po dva objektiva za praktični dio radionice.

Cijena radionice je 300 HRK. Prijave na radionice zaprimaju se ovdje. Broj polaznika ograničen je na 18. Za više informacija možete se obratiti na tajnik@fotoklub-cakovec.hr.

Podijeli: