Međimurska energetska agencija  – MENEA poziva Vas na radionicu:

ZAKONODAVSTVO REPUBLIKE HRVATSKE U PODRUČJU ENERGETSKE UČINKOVITOSTI I KORIŠTENJA OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE TE USPOREDBA ISTOGA SA ZAKONODAVSTVOM EUROPSKE UNIJE

koja će se održati u utorak, 29. rujna 2020. godine, u 10 sati,
u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/b Čakovec.

Radionica će se održati u okviru projekta  Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije. Tema radionice odnosi se na informiranja zainteresiranih pojednaca o Europskom zelenom planu i  javnom pozivu “Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama”.


PROGRAM


PRIJAVA

Prijava na radionicu moguća je putem poveznice.

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije koronavirusa COVID-19, ograničen je broj osoba koji može sudjelovati na radionici. Stoga Vas ljubazno molimo da svoje sudjelovanje OBAVEZNO potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 28. rujna 2020. godine do 12:00 sati.


Radionica je dio aktivnosti  u sklopu projekta “Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije”, koji provodi Međimurska energetska agencija d.o.o. Projekt je započeo 1. ožujka 2020. godine, a završava 1. rujna 2021. godine.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost Međimurske energetske agencije d.o.o.

Podijeli: