Fotoklub Čakovec u partnerstvu s Tehnološko-inovacijskim centrom Međimurje u četvrtak 8. listopada 2020. godine s početkom u 19 sati u multimedijalnoj dvorani TICM-a, organizira trosatnu radionicu na temu vjenčane fotografije. Radionicu će voditi mladi i izrazito perspektivni fotograf-poduzetnik iz Zagreba, Vedran Tolić.

Vedran Tolić profesionalno se bavi fotografijom te je nedavno izdao knjigu „U vrtlogu vjenčanja – isplivajte kao bolji fotograf“, naslov koji se bavi tehničkim, umjetničkim i poslovnim aspektima vjenčane fotografije. Ovdje možete pogledati njegov fotografski rad.

Cijena radionice je 180,00 kn – kotizacija se uplaćuje na samoj radionici, a zauzvrat svaki polaznik dobiva knjigu „U vrtlogu vjenčanja“ i trosatno druženje s vrlo zanimljivim i elokventnim edukatorom. Svi oni koji su tu knjigu već kupili u pretprodaji ili putem web-shopa imaju besplatan ulaz na radionicu i savjetujemo da sa sobom ponesu svoj primjerak da bi dobili autorovu posvetu. Osim za članove Fotokluba Čakovec, događaj je otvoren i za javnost, te na njemu mogu sudjelovati svi zainteresirani uz uvjet da su punoljetni.

NAPOMENA: Molimo zainteresirane polaznike da sa sobom obavezno ponesu medicinske maske.

Podijeli: