Skladno i s mjerom uređen poslovni prostor ostavlja pozitivan dojam na partnere, klijente, kupce i one koji u njemu najčešće borave – zaposlenike. Ljudi imaju više volje, želje i motivacije poslovati, surađivati, raditi i boraviti u takvim prostorima što se očituje i boljim poslovnim rezultatima. Suprotni primjer su nefunkcionalno, neatraktivno i nemarno (ne)uređeni poslovni prostori koji negativno utječu na sve prije navedeno. Zanima li vas ova tema prijavite se na besplatnu radionicu:

Utjecaj prostora na korisnike i poslovne rezultate – praktična primjena i konkretni primjeri

koja će se održati u srijedu, 29. ožujka 2023. godine, od 10 do 15 sati,
u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B Čakovec.


Kako kvalitetno uređeni prostor može pomoći u ostvarenju boljih poslovnih rezultata, što se krije iza doživljaja prostora uspješnih projekata i zašto su neki prostori i destinacije uspješniji od drugih možete saznati na predavanju Ivane Validžić, vlasnice studija SPERTO koja se uređenjem poslovnih prostora profesionalno bavi već dugi niz godina te iza sebe ima velik broj uspješnih projekata.

Predavanje u kojem ćete saznati sve o utjecaju prostora na korisnike i poslovne rezultate bit će uvod u radionicu u kojoj ćete na nizu primjera, uz stručno vodstvo, detektirati prostorne slabosti i nedostatke poslovnih prostora, definirati ciljeve koje želite postići poslovnim prostorom i odrediti korake koji će vas dovesti do tih ciljeva.


PROGRAM RADIONICE

10:00 – 12:00 sati – Predavanje: “Utjecaj prostora na korisnike i poslovne rezultate”.

  • Pitanja i komentari,
  • Briefing za radionicu koja slijedi nakon pauze.

12:00 – 12:45 sati – Pauza.

12:45 – 15:00 sati – Radionica:

  1. Faza /Detektiranje prostornih slabosti i nedostataka (poslovni prostori: trgovina, kafić, restoran, muzej, hotel, apartman, ured, ordinacija i sl.).
  2. Faza /Što želimo postići s našim prostorom – koji nam je cilj i ciljani klijenti/kupci/korisnici? Definiranje kreativnog koncepta i misije.
  3. Faza /Postavljanje koraka koji će nas dovesti do ostvarenja cilja, odnosno do kreiranja prostora koji će koristiti svoj potpuni potencijal i ostvariti maksimalnu korist koja je vidljiva i kroz financijske rezultate na kraju godine.

PREDAVAČICA 

Ivana Validžić iz studia SPERTO provela je preko 100 projekata povezanih s prostorom. Zahvaljujući bogatom portfoliju u kojem se nalazi veliki broj poznatih brendova iz Hrvatske i svijeta, Ivana se pozicionirala kao stručnjak u području bihevioralnog marketinga i implementaciji doživljaja u prostor. Razumijevanje ponašanja potrošača i načina kako isti koriste prostore, kreira jedinstveni dizajn prostora u kojem se odvija magija donošenja odluka o kupovini.

Ivana Validžić.


PRIJAVA

Radionica je namijenjena svim poduzetnicima, a posebno vlasnicima poslovnih prostora, voditeljima trgovina, ugostiteljskih objekata i svima koji žele unaprijediti doživljaj svojeg poslovnog prostora.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave na radionicu zaprimaju se do popunjena mjesta.

    Podijeli: