Prezentacija poduzeća i sebe kao osobe, predstavljanje proizvoda, usluga i projekata, prodaja, držanje govora, davanje izjava za medije… sve su to situacije u kojima nam je potrebna vještina učinkovite komunikacije.

Kako bi pomogli poduzetnicima da postanu učinkoviti komunikatori, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. zajedno s Govorničkom akademijom Demosten, organizira radionicu:

U POČETKU BIJAŠE RIJEČ – KOMUNIKACIJA I JAVNI NASTUP

koja će se održati u srijedu, 26. travnja 2023. godine, od 10 do 15 sati,
u prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B Čakovec.


Cilj radionice je upoznati polaznike s temeljnim strategijama i vještinama potrebnima za učinkovitu komunikaciju u poslovnom okruženju.

Polaznici će na radionici kroz predavanja, osobne zaključke, vježbe i primjere iz prakse savladati tehnike prezentiranja, strategije pridobivanja publike, naučiti osnove prezentacijskih i komunikacijskih vještina kao i koristiti pojedine komunikacijske alate.

Teme koje će biti obrađene na radionici:

  • komunikacija i javni nastup,
  • prezentacijske vještine,
  • tehnike uvjeravanja,
  • neverbalna komunikacija,
  • trema.

PREDAVAČ

Kristijan Sedak doktor je komunikacijskih znanosti. Radi na Odjelu za komunikologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta. Uz predavačko iskustvo, znanje i vještine iz odnosa s javnošću i komunikacija stekao je radeći kao savjetnik i stručni suradnik Zaklade hrvatskog državnog zavjeta te glasnogovornik i suradnik u mnogim kampanjama. Direktor je komunikacija Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku i autor Kriznog komunikacijskog priručnika za Vatrogasnu zajednicu Grada Zagreba. Suradnik je na istraživačkom projektu Opasnosti i prednosti društvenih mreža: e-profesionalizam zdravstvenih djelatnika, član je Stalne skupine za političku komunikaciju Europskog konzorcija za politička istraživanja. Polja njegova istraživanja su krizno komuniciranje, politička komunikacija te odnosi s javnošću u sportu i neprofitnom sektoru.

Dr. sc. Kristijan Sedak.


PRIJAVE

Radionica je namijenjena poduzetnicima početnicima, poduzetnicima u rastu u razvoju i svima koji razmišljaju o pokretanju poduzetničkog pothvata a žele unaprijediti svoje komunikacijske vještine.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca.

Prijava je ograničena na jednu osobu iz istog poduzeća. Prijave na radionicu zaprimaju se do popunjena mjesta.

    Podijeli: