Prodaja je najvažnija karika u svakom biznisu i ključni čimbenik koji određuje kakav ćete uspjeh ostvariti u svom poslovanju. Bez učinkovite prodaje svaki poslovni pothvat je neodrživ. Zato je važno usmjeriti se prodajnom razvoju, jer ulaganje u poslovne i prodajne vještine siguran je put do novih kupaca, veće prodaje i uspješnog poslovanja.

Ukoliko želite saznati više kako na praktičan način objediniti sve ključne elemente za uspješno postizanje prodajnih ciljeva i rezultata, prijavite se na radionicu:

STRATEGIJE ZA USPJEŠNU PRODAJU

koja će se održati u četvrtak, 23. ožujka 2023. godineod 10 do 15 sati,
u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurja,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne).


Radionica obuhvaća inovativan pristup prodaji koji podrazumijeva zakonitosti koje vrijede u odnosima između kupaca i prodavača, primjenu suvremenih tehnika prodaje te izgradnju osobnog stava prema prodaji i prodajnim ciljevima.

Na radionici ćete naučiti:

  • Kako stvoriti temelje za vrhunske prodajne rezultate,
  • Kako izgraditi mindset koji prodaje,
  • Definirati ciljanu skupinu i izraditi profil svog idealnog kupca,
  • Kako kvalitetno voditi kupce kroz proces prodaje,
  • Kako na pravi način predstaviti proizvod ili uslugu – što kupce zanima
  • Kako motivirati kupce da kupuju od vas,
  • Kako prepoznati i uspješno komunicirati s različitim osobinama ljudi,
  • Adaptivna prodaja prema osobinama kupaca,
  • Definirati prodajnu strategiju za svoje uspješno poslovanje.

Sudionici radionice bit će potaknuti da kroz osobne primjere i izazove dođu do konstruktivnih zaključaka i rješenja primjenjivim u realnim svakodnevnim situacijama.


PREDAVAČICA

Tanja Horvat, stručnjakinja za prodaju i prodajno-financijski coach s 25-godišnjim iskustvom u prodaji i razvoju potencijala zaposlenika, vlasnica obrta Pro-Aktivna. Prije poduzetništva radila je kao veleprodajna referentica, regionalna menadžerica i direktorica prodaje. Više od 10 godina organizirala je i vodila prodajne treninge i edukacije za prodavače i prodajne predstavnike te In house treninge za poduzetnike na području Republike Hrvatske. Svoje znanje je osim kroz dugogodišnju praksu stjecala je kroz razne certificirane internacionalne poslovne i liderske programe u području prodaje, financijske pismenosti, coachinga, razvoja ljudskih potencijala.

Stručna je suradnica u udruzi Žene poduzetnice Međimurja, te kolumnistica na portalu Žene i novac, Moj Profil i Žene poduzetnice Međimurja. Njezino iskustvo temelji se na 800 edukacija i prodajnih treninga i vođenju više od 700 poduzetnika i prodajnih predstavnika koji su pod njezinim mentorstvom postizali 50 do 100% bolje rezultate.

Tanja Horvat.


PRIJAVA

Radionica je namijenjena prodavačima, prodajnim predstavnicima, voditeljima prodaja, poduzetnicima i svima koji teže boljoj prodaji i efikasnijoj komunikaciji.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca.

Prijave na radionicu zaprimaju se do popunjena mjesta.

Zbog popunjenja raspoloživih kapaciteta, prijave za radionicu su zatvorene.

Podijeli: