Pitch u poslovnom svijetu označava prezentaciju ideje kojom želimo postići zainteresiranost investitora. Važnost pitcha i pravilne pripreme za isti može imati dalekosežne posljedice što se tiče same inovacijske ideje. Dobra ideja predstavljena na loš način vjerojatno neće biti pravilno shvaćena i podržana.

Kako bi pomogli zainteresiranim polaznicima da u kratkom vremenu efikasno predstave sebe, svoj proizvod ili uslugu, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. zajedno s Lean Startup Croatia, organizira radionicu:

STARTUP PITCH – KAKO SE PREDSTAVITI INVESTITORIMA?

koja će se održati u ponedjeljak, 22. svibnja 2023. godine, od 10 do 15 sati,
u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurja,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne).


Cilj radionice je podučiti sudionike o komponentama pitcha, sadržajnoj i vizualnoj pripremi pitcha te o procesima izrade pitcha.

Polaznici će nakon radionice moći:

  1. definirati pitch kao tehniku u poslovnom svijetu,
  2. nabrojati, definirati i objasniti komponente pitcha,
  3. vizualno prilagoditi sadržaj pitcha,
  4. osmisliti vlastiti kratki pitch po danim savjetima,
  5. izvesti kratki pitch pred investitorima.

PREDAVAČ

Miro Hegedić je osnivač Lean Startup Hrvatska. Docent je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje i doktorirao na Sveučilištu u Zagrebu na temu Optimizacijski modeli procesa temeljeni na lean menadžmentu. Koordinator je EIT Manufacturing HUB Hrvatska. Zbog svoje strasti prema putovanjima, poslovanju i startupima pokrenuo je startup up4talk, gdje je između ostalog učio o primjeni principa lean menadžmenta u startupima. Radio je s različitim timovima u procesu implementacije lean startup principa u njihove projekte, te je radio lean startup radionice za timove u Europi (Norveška, Srbija, Bosna i Hercegovina) i jugoistočnoj Aziji (Tajland, Malezija, Indonezija).

Miro Hegedić.


PRIJAVA

Radionica je namijenjena je osnivačima, liderima, poduzetnicima, startupovima, studentima koji imaju inovativnu ideju ili projekt te svima onima koji žele unaprijediti prezentacijske vještine i javni nastup.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca.

Prijava je ograničena na jednu osobu iz istog poduzeća. Prijave na radionicu zaprimaju se do popunjena mjesta.

    Podijeli: