Međimurska energetska agencija  – MENEA poziva Vas na radionicu

PROCES OD IDEJE DO IZGRADNJE I STAVLJANJA U POGON ELEKTRANA KOJE KORISTE OBNOVLJIVE IZVORE ENERGIJE (OIE)

koja će se održati u utorak, 10. veljače 2021. godine, s početkom u 9 sati,
u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/b Čakovec.

Radionica će se održati u okviru projekta  Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije. te biti podijeljena u dva dijela.

U prvom dijelu poduzetnicima će se, kroz kratka predavanja, predstaviti osnovne karakteristike elektrana koje koriste obnovljive izvore energije, trenutno važeći zakoni, propisi i pravila u Hrvatskoj te načini financiranja investicija. Kroz primjer dobre prakse poduzetnika, prikazat će se sve potrebno kod stavljanja u pogon fotonaponske elektrane, potrebna dokumentacija, kako se priključiti na mrežu i slično. Predavanja će održati djelatnici Međimurske energetske agencije d.o.o..

Drugi dio radionice predviđen je za okrugli stol, na kojem će sudjelovati stručnjaci iz nacionalnih institucija (Hrvatska elektroprivreda, Hrvatski operator tržišta energije), civilnog društva (udruga Eko Kvarner) i privatnog sektora (Solektra d.o.o.). Na taj će način poduzetnici dobiti ažurne i točne informacije vezane uz stavljanje u pogon elektrana koje koriste OIE.


PRIJAVA

Prijava na radionicu moguća je putem poveznice.

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera uslijed pandemije koronavirusa COVID-19, ograničen je broj osoba koji može sudjelovati na radionici. Stoga Vas ljubazno molimo da svoje sudjelovanje OBAVEZNO potvrdite najkasnije do utorka, 9. veljače 2020. godine do 12:00 sati.

PRIJAVE NA RADIONICU VIŠE SE NE ZAPRIMAJU


Cilj projekta “Informativne, savjetodavne i edukativne usluge iz sektora energetike za poduzetnike na području Međimurske županije”, kojeg provodi Međimurska energetska agencija d.o.o., je povećati informiranost i kapacitete poduzetnika na području Međimurske županije vezano uz poboljšanje energetske učinkovitosti i povećanje korištenja obnovljivih izvora energije u poslovanju.

Sadržaj objave je isključiva odgovornost Međimurske energetske agencije d.o.o.

Podijeli: