Besplatna radionica za poduzetnike pod nazivom

„OSMIŠLJAVANJE POSLOVNOG MODELA I VOĐENJE INOVATIVNOG PODUZETNIČKOG POTHVATA“

održat će se u multimedijalnoj dvorani Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne),

u srijedu, 19. ožujka 2014. godine, od 9.30 do 13.30 sati

prema sljedećem rasporedu:

Cilj radionice je podizanje razine znanja poduzetnika o kreiranju poslovnih modela i vođenju malog inovativnog poduzeća, uključujući upoznavanje sa najnovijim alatima i trendovima u kreiranju poslovnih modela, kao i sa najboljim praksama u lean poslovanju inovativnog startupa.

Prilikom prijave na radionicu polaznici mogu poslati sažeti opis (do jedne strane teksta) svojeg poslovnog modela, a predavač će tokom radionice kroz konstruktivnu diskusiju sa polaznicima proći kroz poslane primjere.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije 18. ožujka 2014. godine do 12,00 sati ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici http://goo.gl/ATT7G5

Broj mjesta je ograničen, a prijave će se uvažavati prema redoslijedu zaprimanja.

O predavaču

Ivo Špigel je suvlasnik i član uprave Perpetuum Mobile d.o.o., jednog od prvih privatnih informatičkih poduzeća u Hrvatskoj. Kolumnist je časopisa “Mreža”, suradnik hrvatskog izdanja “Forbesa” te suosnivač i član uredničkog tima tehnološkog portala “Tech.eu“.

Špigel je kolumne u “Bugu” počeo pisati još 1993. godine. S kolegama iz Perpetuum Mobilea sudjelovao je u brojnim pionirskim projektima hrvatskog Interneta, kao što su bili prvi portali, Web shopovi i implementacija mnogih naprednih IT tehnologija za klijente različitih vrsta i veličina.

2009. godine u izdanju Buga objavio je zbirku odabranih kolumni iz Buga i Mreže naslovljenu “Kud to ide?”.

Angažiran je u razvoju hrvatske i europske startup zajednice. Radi kao mentor u okviru startup programa Seedcamp i Founder Institute.

Suosnivač je udruge “ZIP – Zagrebački inkubator poduzetništva” u kojoj, zajedno s kolegama suosnivačima, volonterima i mentorskom mrežom, radi na razvoju statup projekata u najranijoj fazi pokretanja.

Podijeli: