Naučite (gotovo) sve o svijetu digitalnog biznisa od čovjeka koji je u njemu od samih početka. Nakon desetak godina i uspješnih edukacija u okviru projekta ePoslovanje, u TICM se vraća Siniša Begović, vrhunski predavač i jedan od pionira elektroničkog poslovanja u Hrvatskoj.

U drugoj od dvije radionice koje organiziramo u TICM-u Siniša će vam dati savjete što točno napraviti nakon dobro odmjerene ideje, pravilnog pozicioniranja na tržištu, te odabira ispravnih prodajnih online modela kako bi uspješno prevalili put do točke povratka investicije (ROI). Da bismo do tog cilja došli čim prije, moramo konstantno analizirati ne samo tržišta već i konkurente. Upravo vam dobra strategija i alati digitalnog marketinga mogu pomoći da ovim putem prođete najbezbolnije.

Guerilla marketing, SEO optimalizacija, inbound marketing i Google oglašavanje samo su neki od dragocjenih alata iz riznice digitalnog marketinga. Ne propustite priliku za dobiti odličan pregled ovog dinamičnog i važnog područja i dobiti odgovore na pitanja koja vas muče na besplatnoj radionici:

POSLOVANJE NA INTERNETU – DIGITALNI MARKETING, ANALIZA TRŽIŠTA I POVRATAK INVESTICIJE

koja će se održati u srijedu, 22. ožujka 2023. godine, od 10 do 15 sati,
u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B Čakovec


Cilj radionice je polaznicima omogućiti uvid u digitalni marketing na jednostavan i primjenjiv način. Sve teme bit će predstavljene na konkretnim praktičnim primjerima.

Teme koje će biti obrađene na radionici:

  • Guerrilla marketing – alati i metode,
  • SEO optimizacija,
  • Kako putem interneta istražiti tržište i konkurente,
  • Digitalni alati
  • Inbound marketing vs outbound marketing,
  • Korisni (besplatni) analitički alati u praksi,
  • Analiza i interpretacija rezultata

PREDAVAČ

Siniša Begović, MBA – kroz svoju dvadesetogodišnju menadžersku i konzultantsku karijeru konstantno se usavršava na područjima e-biznisa i e-trgovine s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju i digitalnoj transformaciji velikog broja projekata na međunarodnoj, nacionalnoj i lokalnoj razini, te radi kao team leader i senior konzultant na različitim GIZ, Interreg, IPA i ESIF projektima Europske unije u SEE regiji. Kroz svoju karijeru bio je na funkcijama direktora sektora e-trgovine, direktora marketinga, izvršnog direktora, voditelja web odjela i projektnog menadžera.

U posljednjih nekoliko godina održao je više od stotinu treninga i radionica iz srodnih područja, kojima je pomogao raznim privatnim, poslovnim, državnim, županijskim i gradskim subjektima u optimizaciji i digitalnoj transformaciji poslovnih rješenja, te nastupu na tržištima u cilju poboljšanja pozicije i konkurentnosti. 1999. godine diplomirao novinarstvo na FPZG u Zagrebu, 2010. magistrirao MBA – poslovno upravljanje, University of Gloucestershire, UK, te 2018. magistrirao tehnologiju i edukaciju, University of Leeds, UK. Autor je više desetaka stručnih članaka, te 4 knjige i 3 priručnika o e-poslovanju.

Siniša Begović.


PRIJAVA

Radionica je namijenjena svim poduzetnicima, a posebno vlasnicima i voditeljima trgovina, voditeljima web trgovina, zaposlenicima u marketingu i IT-u te svima koje zanima web, marketing i prodaja.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave na radionicu zaprimaju se do popunjena mjesta.

    Podijeli: