Ova je radionica u istoj mjeri namijenjena postojećim poslovnim subjektima, start-upovima i onima koji razmišljaju o ostvarenju poslovnog pothvata, bez obzira na predznanje iz poduzetništva i sektora. Pozivamo na sudjelovanje sve zainteresirane osobe koji žele proširiti svoje spoznaje, steći nove vještine i upoznati jednostavne alate putem kojih mogu pokrenuti svoju poslovnu kreativnost i povećati svoju učinkovitost. Na edukaciji će polaznici imati priliku upoznati i naučiti primjenjivati tehnike kreativnog razmišljanja, a predstavit će se alati za poticanje i promicanje poslovne učinkovitosti te rješavanje problema.

Veća učinkovitost i kreativnost u cjelokupnom poslovnom procesu te spoznaja o važnosti poslovnog planiranja doprinijeti će stvaranju poticajnog poduzetničkog okuženja, razotkriti prednosti i nedostatke i stvoriti nove spoznaje i mogućnosti poboljšanja na različitim razinama poslovanje – od operativne do strateške razine. Polaznici će naučiti kako uspješno planirati i razvijati svoj poduzetničkog kontinuum, te spremno odgovarati izazovima brzih promjena uvjeta na tržištu, kojima je posebno izložen ICT sektor.

Radionica je organizirana u okviru projekta I3CT Crossborder Clustering i ePoslovanje. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika ograničen. Kako bi se prijavili za sudjelovanje, ispunjeni prijavni obrazac pošaljite na adresu elektroničke pošte: info@ticm.hr ili na broj faksa: 040 395 142. Krajnji rok za prijavu je 20. studeni 2012. godine.

Dodatne informacije o radionici možete dobiti putem telefona pozivom na broj 040 395 560.

O predavačici:

Radionicu će voditi Sanja Ostroški, mag. međunarodne ekonomije, koja je kroz svoju karijeru stekla bogato iskustvo radeći u tvrtkama sasvim različitih djelatnosti od proizvodnih, preko uslužnih do trgovačkih, usavršavajući redovito svoje poslovne i osobne vještine i sposobnosti. Od 2009. godine djeluje samostalno i održava treninge, edukacije i seminare iz područja poticanja (mikro) malog poduzetništva. Članica je raznih radnih skupina i asocijacija koje djeluju na području poticanja poduzetničkog okruženja te surađuje na mnoštvu lokalnih i međunarodnih projekata. Trenerica je društvenog poduzetništva te se uvelike zalaže za poticanje društvenih inovacija i održivog razvoja.

Pozivnica i program radionice

Prijavni obrazac

Podijeli: