Svi fotografski početnici i zaljubljenici u fotografiju opet će imati priliku učiti o osnovama digitalne fotografije sudjelovanjem u  praktičnim radionicama Fotokluba Čakovec.

Iskusni fotografi, članovi Fotokluba, Davorin Mance i Filip Lučin na zanimljiv će način, bez suhoparne teorije, polaznike naučiti funkcije fotoaparata, osnovna pravila fotografiranja te osnove pri fotografiranju portreta, pejzaža, arhitekture, akcije/pokreta, sportske, dokumentarne i turističke fotografije, noćnih snimaka, tehnike: macro, HDR, panorame i dr.  Polaznici će dobiti blic savjete za što bolju fotografiju, savjete o tome koju opremu kada i gdje koristiti, a sve to uz praktičan rad na terenu.

Veći dio radionice odvijat će se na terenu, ako vremenski uvjeti to dopuste.

Radionice će se održati u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje, na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, u dvorištu bivše vojarne. Održavat će se kroz dvije subote, 14. i 21. travnja 2018. godine, od 15 do 19 sati.

Cijena radionice je 300 HRK. Prijava je moguća ovdje. Broj polaznika ograničen je na 18. Za više informacija možete se obratiti na tajnik@fotoklub-cakovec.hr.

Izvor: Fotoklub Čakovec

Podijeli: