Suvremeni poslovni sustavi traže lidere koji će znanjem, osobnošću, pristupom i vizijom motivirati suradnike na iznimne rezultate. Lideri se rađaju, ali i stvaraju. Oni kombiniraju prirođeni talent za vođenje sa znanjem i vještinama koje stječu učenjem i vježbom.

Ukoliko želite saznati kako biti pravi lider i uspješan vođa svog poduzeća, prijavite se na radionicu:

LEADERSHIP MALIH TVRTKI

koja će se održati u ponedjeljak, 17. travnja 2023. godineod 10 do 15 sati,
u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B Čakovec.


Cilj radionice je upoznati polaznike s najsuvremenijim dostignućima teorije i prakse transformacijskog vođenja.

Na radionici će biti i obrađena tri tematska cilja transformacijskog vođenja:

  1. RAD VOĐE NA SEBI – postizanje sklada osobnog i poslovnog života, određivanje osobne vizije, misije i ciljeva;
  2. RAD VOĐE NA SVOM TIMU – razvoj osobina vizionara, komunikatora, mobilizatora i inspiratora;
  3. VJEŽBANJE TEMELJNIH OSOBINA USPJEŠNOG VOĐE – određivanje prioriteta, upravljanje promjenama, vremenom i konfliktima, inoviranje, postizanje konsenzusa, uspješno planiranje, kontrola i odlučivanje te stvaranje pobjedničkog tima.

PREDAVAČ

Prof. dr. sc. Velimir Srića  je sveučilišni profesor emeritus na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Predaje na brojnim drugim sveučilištima i učilištima u Hrvatskoj i širom svijeta. Konzultant je u nizu hrvatskih i međunarodnih tvrtki na području menadžmenta, leadershipa i informacijskih tehnologija te je ekspert Svjetske banke za Change Management. Član je Europske akademije znanosti i umjetnosti. Bio je direktor Zavoda za informatičku djelatnost, član Hrvatske vlade i predsjednik Skupštine grada Zagreba.

Bavi se temama u širokom rasponu, od menadžmenta i vođenja, kreativnosti, osobnog razvoja, menadžerske informatike i poslovnih sustava do političkih eseja. Napisao je stotinjak znanstvenih i stručnih knjiga za koje je dobio brojne nagrade.

Prof. dr. sc. Velimir Srića.


PRIJAVA

Radionica je namijenjena poduzetnicima. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca.

Prijava je ograničena na jednu osobu iz istog poduzeća. Prijave na radionicu zaprimaju se do popunjena mjesta.

    Podijeli: