Prirodne ljepote, kulturno-povijesna baština, eno-gastronomija, manifestacije te brojni sportski i zabavni sadržaji glavni su motivi dolaska domaćih i stranih turista u Međimurje. U promociju Međimurja kao turističke destinacije ulaže se mnogo truda i sredstava što je vidljivo iz kontinuiranog povećanja broja noćenja i porasta prihoda od turističke djelatnosti. Sve se više osoba odlučuje na pokretanje turističkih projekata u kontinentalnom dijelu Hrvatske, ponajviše u obliku kuća za odmor koje privlače goste 365 dana u godini. Kako bi ovaj potencijal što bolje iskoristili TICM za sve poduzetnike u turizmu i one koji će to tek postati organizira radionicu pod nazivom:

KAKO SAMOSTALNO UNAPRIJEDITI PRODAJU I MARKETING U POSLOVANJU KUĆA ZA ODMOR

koja će se održati u srijedu, 5. travnja 2023. godine, od 10 do 15 sati,
u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B Čakovec.


Radionicu će voditi Vlatka Zamuda, vlasnica Ponder Concepta i specijalist u području turizma. Vlatka radi na kreiranju poslovnih koncepata i postavljanju poslovanja u turizmu. Stručnjakinja je za marketing i prodaju u turizmu specijalizirana za kuće za odmor.

Vlatka Zamuda.

Na radionici će biti obrađene sljedeće teme:

1. TURIZAM S PRIČOM – PRODAJEŠ EMOCIJU, NE PROIZVOD (KUĆU/OBJEKT)

  • Kako svom objektu udahnuti život i gostu ispričati priču koja će ga osvojiti? Jesmo li savladali osnove storytellinga?

2. PET NAČINA KAKO POVEĆATI PRODAJU KUĆE ZA ODMOR I USPJEŠNO POSLOVATI CIJELU GODINU

  • Cjelogodišnje poslovanje je postalo imperativ, no kako ga osigurati? Potrebno je shvatiti kako se navike turista mijenjaju te pronaći put do svojih gostiju.

3. MARKETINŠKI TRIKOVI KOJE MOŽEŠ SAMOSTALNO KORISTITI

  • Marketing koji donosi rezultate, a koji ćeš sam znati sprovesti u djelo.

PRIJAVA

Radionica je namijenjena svim poduzetnicima, a posebno iznajmljivačima apartmana/kuća za odmor, voditeljima turističkih agencija, vlasnicima hotela/hostela i svima ostalima koji žele saznati više o promociji usluga u turizmu.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave na radionicu zaprimaju se do popunjena mjesta.

Zbog popunjenja raspoloživih kapaciteta, prijave za radionicu su zatvorene!

Podijeli: