Na koji način iskoristiti potencijal internetske stranice korištenjem metoda i alata za pridobivanje i zadržavanje kupaca, saznajte na radionici za poduzetnike koju organizira Tehnološko-inovacijski centar Međimurje uz podršku Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.

Radionica

Kako posjetitelje internetske stranice pretvoriti u kupce?

održat će se u informatičkoj učionici

Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje

Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne)

u četvrtak, 3. travnja 2014. godine, od 9 do 16 sati

prema sljedećem rasporedu

Radionica je prvenstveno namijenjena direktorima i voditeljima marketinških odjela poduzeća koja koriste internetske stranice kao alat za promociju i prodaju proizvoda ili usluga te žele naučiti više o efikasnim metodama korištenja stranice u svrhu poboljšanja poslovanja. Radionici mogu prisustvovati i ostali koji žele unaprijediti svoje znanje o efikasnom korištenju internetskih stranica. Polaznici će imati prilike raditi na konkretnim primjerima te usvojiti znanja koja mogu primijeniti u vlastitom poduzeću ili prenijeti klijentima.

Molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 2. travnja 2014. godine do 12 sati pozivom na broj telefona 040 499 405 ili popunjavanjem obrasca prijave na sljedećoj poveznici .

Cijena radionice je 190 kn (PDV je uključen u cijenu). Svi zainteresirani će o načinu plaćanja biti obaviješteni nakon prijave.

Broj mjesta je ograničen na 20, a prijave će se uvažavati prema redoslijedu zaprimanja.

O predavaču

Na internetskoj sceni od 2000. godine, Ratko Pesek je vlasnik tvrtke Qmini d.o.o. koja se bavi izradom internetskih stranica i digitalnih sadržaja te internet marketingom. Svakodnevno se suočava s većinom izazova u domeni internet marketinga s kojima se susreću poduzetnici te iza sebe ima bogato iskustvo u njihovom rješavanju. Kao predavač sudjelovao je na Web :: INDUSTRIJI 2013, godišnjoj konferenciji i sajmu renomiranih marketinških i IT stručnjaka, s temom „Inbound marketing – marketing 21. stoljeća“, gdje je izabran među 5 najboljih predavača konferencije.

Podijeli: