Prepoznajete li se  u nekoj od navedenih rečenica?

Napravili smo lijepe i funkcionalne internetske stranice s mnogo kvalitetnog sadržaja.
Optimizirali smo sadržaje za ključne riječi i napravili SEO vođeni primjerima dobre prakse.
Mjesečno redovito provodimo PPC AdWords kampanju!
Konačno smo se odlučili i redovito pišemo blog koji posjetitelji redovito čitaju.
Na društvenim mrežama smo glavni u branši, prijatelja i lajkova nam ne nedostaje.
Prikupljamo e-mail adrese i šaljemo newsletter s korisnim informacijama.
Ali…

… vrijeme i novac ste potrošili na promociju vašeg poslovanja ali internetska stranica vam ne donosi očekivane rezultate.

Ne brinite, niste jedini. Mnogi, baš kao i vi, susreću se sa sličnim izazovima te smo upravo iz tog razloga osmislili radionicu tijekom koje ćemo vas upoznati s cjelokupnim procesom koji trebate provesti kako bi vam ulaganje u internet marketing donijelo mjerljive pozitivne rezultate.

radionica

Internet marketing – karika koja nedostaje

održat će se u informatičkoj učionici

Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje
Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne)

u četvrtak, 26. veljače 2015. godine, od 9 do 15 sati (1. dio)
i četvrtak, 19. ožujka 2015. godine, od 9 do 15 sati (2. dio)

  • U prvom dijelu radionice objasniti ćemo vam Zašto“ i naučiti vas „Kako“ te vam zadati jednostavnu, na vašem primjeru realno izvedivu, no preciznu domaću zadaću – osmišljavanje cjelovite internet marketinške kampanje “od A do Ž” sa svim koracima koji će kampanju učiniti uspješnom.
  • U drugom dijelu radionice analizirati ćemo vašu kampanju i dati vam konkretne prijedloge i sugestije za poboljšanje.

Radionica je namijenjena direktorima poduzeća, voditeljima marketinških odjela i svima onima koji obavljaju poslove vezane uz marketinške aktivnosti u poduzeću. Maksimalan broj polaznika je 20 što osigurava visoku kvalitetu edukacije te usmjerenost predavača potrebama polaznika.

Cijena dvodnevne edukacije po sudioniku iznosi 150,00 kn (PDV uključen). Nakon prijave poslat ćemo vam podatke za plaćanje te Vas molimo da dokaz o uplati predočite prilikom dolaska na radionicu.

Molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 25. veljače 2015. godine do 12 sati pozivom na broj 040 499 405 ili popunjavanjem obrasca prijave na sljedećoj poveznici.

Kako bismo vas bolje upoznali i prilagodili radionicu vašim potrebama u sklopu online prijave nalazi se upitnik s pitanjima na temu internet marketinga u vašem poduzeću. Na temelju vaših odgovora prilagodit ćemo program same radionice stoga vas molim da ga svakako ispunite.

O predavaču

Na internetskoj sceni od 2000. godine, Ratko Pesek je vlasnik tvrtke Qmini d.o.o. koja se bavi izradom internetskih stranica i digitalnih sadržaja te internet marketingom. Svakodnevno se suočava s većinom izazova u domeni internet marketinga s kojima se susreću poduzetnici te iza sebe ima bogato iskustvo u njihovom rješavanju.

Podijeli: