Poznavanje alata internet marketinga neophodno je malim poduzećima koja si ne mogu priuštiti usluge stručnjaka koji su specijalizirani za ovo područje. Poduzeća moraju biti prisutna u virtualnom svijetu kako bi njihovi proizvodi i usluge bili prepoznati od strane potencijalnih kupaca, a ako žele postići da potencijalni kupci postanu stvarni i vjerni kupci potrebna im je kvalitetna strategija internet marketinga. Iz tog razloga  svaki  bi student ekonomije, poduzetništva ili bilo kojeg područja povezanog s poslovanjem trebao usvajati znanje i stjecati vještine iz internet marketinga. Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. (TICM) u suradnji s Fakultetom organizacije i informatike u Varažinu organizira radionicu:

INTERNET MARKETING

Jačanje kompetencija u svrhu lakšeg zapošljavanja

koja će se održati u petak, 14. svibnja 2021. godine,
u multimedijalnoj dvorani TICM-a,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22b Čakovec
s početkom u 9 sati<

Radionica je namijenjena studentima s ciljem stjecanja znanja koje će im obogatiti životopis i uskladiti njihove kompetencije s potrebama tržišta rada. Program radionice obuhvaća sve od uvodnog, teorijskog dijela do konkretne primjene na stvarnim primjerima. Edukaciju će voditi stručnjaci iz poduzeća KG Media, višestruko nagrađivane agencije za oglašavanje s 25 godina iskustva u osmišljavanju i provedbi offline i online kampanja. Brojne renomirane reference, 18 stručnjaka i vrhunske kampanje, dokaz su da će edukacija biti odrađena na profesionalnoj razini.

Program radionice:  

Edukacija je prva u nizu od pet radionica u sklopu projekta Intensive Courses for Higher Education Students (IC4HEDS) u kojem TICM ima ulogu glavnog partnera. Projekt se provodi u sklopu Programa prekogranične suradnje INTERREG Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Ostali partneri na projeku su Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Sveučilište Pannonia – Sveučilišni kampus u Nagykanizsi te Poslovni inkubator iz Nagykanizse – Nagykanizsa Asset Management Plc.Sadržaj je kreiran uz financijsku podršku Europske unije. Sadržaj članka je iskjučiva odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o. i ni u kom slučaju ne može se smatrati odrazom stajališta Europske unije ili Upravljačkog tijela projekta.

Podijeli: