Facebook, Twitter, LinkedIn i ostale društvene mreže odličan su marketinški alat ako se njime znate koristiti. Promocija proizvoda i usluga, pružanje korisničke podrške i direktna komunikacija s kupcima glavne su značajke društvenih mreža.

Koje društvene mreže se danas najviše koriste u poslovanju? Na koji način izraditi efikasnu kampanju na društvenim mrežama i pridobiti ciljanu publiku na način da postanu ne samo kupci već i ambasadori proizvoda? Što je ključno u odabiru i korištenju društvene mreže u poslovanju? Što je to community management? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati na radionici, za poduzetnike i one koji će to tek postati, pod nazivom

Društvene mreže kao marketinški alati

koja će se održati u ponedjeljak 20. listopada 2014. godine, od 9 do 15 sati
u informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje
Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne)

Raspored radionice:

Vrijeme
Tema
8:45 – 9:00
Registracija
9:00 – 9.45
Što su društvene mreže i kako ih koristiti u poslovanju? (predavanje)
9:45 – 10:30
Koje društvene mreže odabrati i zašto (predavanje)
10:30 – 10:45
Pauza
10:45 – 12:00
Izrada marketinške kampanje (predavanje)
12:00 – 12:30
Izbor teme za izradu kampanje (rad u grupi)
12:30 – 13:00
Pauza za ručak
13:00 – 14.00
Izrada marketinške kampanje na društvenim. mrežama (rad u grupi)
14:30 – 14:30
Pokretanje i praćenje kampanje (rad u grupi)
14:30 – 15:00
Pitanja i odgovori

 

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 18. listopada 2014. godine do 12 sati ispunjavanjem obrasca na sljedećoj  poveznici .

NAPOMENA:

Prijave na radionicu su trenutno zatvorene zbog popunjenosti kapaciteta. U planu je i drugi termin o kojem ćemo vas na vrijeme obavijestiti. Molimo Vas da ispunite obrazac interesa za sudjelovanjem kako bi Vas pravovremeno obavijestili o terminima održavanja radionica: OBRAZAC

Radionicu organizira Tehnološko-inovacijski centar Međimurje u suradnji s Autonomnim centrom – ACT u sklopu projekta Mladi, vrijedni, poduzetni uz podršku Ministarstva poduzetništva i obrta i Ministarstva socijalne politike i mladih Republike Hrvatske.

O predavaču: Goran Levačić, voditelj inkubacije i edukacije u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje održao je niz edukacija iz područja informatičkih tehnologija i marketinga. Kao stručni predavač sudjelovao je u IPA projektu „YIBE- Mladi u poslu i poduzetništvu“ u sklopu kojeg je održao poduzetničke edukacije za mlade osobe na temu marketinga i izgradnje robne marke. U sklopu projekta “Obrazovanje za poduzetništvo” održao je edukaciju pod nazivom “Kreiranje branda”. Specijalizirao se i kao voditelj edukacija u području kreiranja vizualnog identiteta kroz korištenje novih medija.

Podijeli: