Kako izraditi uspješnu kampanju na društvenim mrežama i pridobiti ciljanu publiku? Što je ključno u odabiru i korištenju društvenih mreža u poslovanju? Kako izraditi strategiju oglašavanja i zašto je ona bitna? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati na radionici:

DIGITALNIM OGLAŠAVANJEM DO NOVIH KORISNIKA I KUPACA

koja će se održati u utorak, 11. travnja 2023. godine, od 10 do 15 sati,
u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/N Čakovec.


U prvom dijelu radionice, polaznici će na praktičnim primjerima naučiti kako na pravi način postaviti oglase kroz Facebook Business Manager, planirati budžet te kako pravilno kreirati sadržaj. U drugom dijelu, polaznici će upoznati Google Ads sučelje i naučiti kako izraditi jednostavnu kampanju za pretraživačku mrežu. U tom dijelu predavačica će sa sudionicima proći otvaranje Google Ads računa, pregled sučelja i unos budžeta, izradu kampanje, postavljanje targeta (ciljanja) kampanje te unos ključnih riječi.

Teme radionice:

  • Definiranje ciljane skupine (potrebno za izradu oglasa),
  • Analiza Facebook konkurencije,
  • Analiza Google konkurencije,
  • Pregled Business Suitea – zakazivanje objava,
  • Facebook Business Manager – izrada ciljanje kampanje,
  • Oglašavanje na tražilicama (Google i Bing) – osnove + kreiranje Google Ads računa + izrada search oglasa.

Martina Zadravec, magistra ekonomije (mag.oec) s dugogodišnjim iskustvom u marketingu i prodaji. Stručnjakinja je za marketing i prodaju te iza sebe ima bogato iskustvo u radu, ali i kao predavačica iz istih područja. Svoje stručno teorijsko znanje i praktično iskustvo na pristupačan način i razumljivim rječnikom prezentira kroz sve alate i marketinške tehnike kojima se danas služe agencije, oglašivači i mediji. Certificirana je za Google Ads oglašavanje, certificirani je NLP Practitioner i mentorica je za razvoj poslovanja poduzetnika (status certificiran od strane Hamag Bicro agencije).

U agenciji KG Media zadužena je za akviziciju novih klijenata i realizaciju projekata. Surađuje s brojnim poduzećima iz Hrvatske i inozemstva i konstantno se usavršava na području marketinga. Kroz svoj rad sudjelovala je u radu firme koja je prva u Hrvatskoj provodila Inbound marketing kroz HubSpot platformu. Svoje prikupljeno znanje implementira u rad, ali i daljnje prenošenje kroz brojne edukacije. Sudjeluje kao gost predavač na raznim konferencijama i predavanjima na fakultetima vezanih za struku, te je nositeljica programa za Internetski marketing i brendiranje na Pučkom učilištu Čakovec.

Martina Zadravec.


PRIJAVA

Radionica je namijenjena poduzetnicima, potencijalnim poduzetnicima, voditeljima marketinških odjela i svima onima koji žele unaprijediti poslovanje korištenjem internet marketinga i oglašavanja na društvenim mrežama.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca. Prijava je ograničena na jednu osobu iz istog poduzeća.

Uvjet za sudjelovanje:

Polaznici moraju imati otvoren Facebook profil jer u protivnom neće moći pratiti/sudjelovati u praktičnom dijelu radionice.

Zbog popunjenja raspoloživih kapaciteta, prijave za radionicu su zatvorene!

Podijeli: