Naučite (gotovo) sve o svijetu digitalnog biznisa od čovjeka koji je u njemu od samih početka. Nakon desetak godina i uspješnih edukacija u okviru projekta ePoslovanje, u TICM se vraća Siniša Begović, vrhunski predavač i jedan od pionira elektroničkog poslovanja u Hrvatskoj.

U prvoj od dvije radionice, Siniša će vas povesti na putovanje dinamičnim svijetom digitalnog biznisa, elektroničkog poslovanja ili kako ga već tko zove, a usput ćete dobiti odgovore na sva pitanja koja možete smisliti i pregršt primjera iz prakse. Siniša će pojasniti što je elektroničko poslovanje, zašto, gdje, kada i kako ga koristiti i koliko to košta. Dobit ćete savjete kako postaviti strategiju za razvoj e-trgovine te odgovore na mnoga druga pitanja. Zato se svakako prijavite na besplatnu radionicu koju TICM organizira za sve poduzetnike Međimurja i okolice pod nazivom:

DIGITALNI BIZNIS U PRAKSI – DEFINIRANJE IDEJE, POZICIONIRANJE I RAZVOJ E-TRGOVINE

koja će se održati u utorak, 21. ožujka 2023. godine, od 10 do 15 sati,
u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B Čakovec


Cilj radionice je upoznati polaznike s primjenom različitih alata i tehnika u e-poslovanju. Sve teme bit će predstavljene na konkretnim praktičnim primjerima.

Teme koje će biti obrađene na radionici:

  • Prodajne strategije,
  • Zakonske obveze,
  • Postavljanje strategije za razvoj e-trgovine,
  • Diversifikacija proizvoda i usluga,
  • Strategije uspješnog pozicioniranja na tržištu.

PREDAVAČ

Siniša Begović, MBA – kroz svoju dvadesetogodišnju menadžersku i konzultantsku karijeru konstantno se usavršava na područjima e-biznisa i e-trgovine s usmjerenjem na poslovni, idejni i funkcionalni aspekt. Sudjelovao je u stvaranju i digitalnoj transformaciji velikog broja projekata na međunarodnoj, nacionalnoj i lokalnoj razini, te radi kao team leader i senior konzultant na različitim GIZ, Interreg, IPA i ESIF projektima Europske unije u SEE regiji. Kroz svoju karijeru bio je na funkcijama direktora sektora e-trgovine, direktora marketinga, izvršnog direktora, voditelja web odjela i projektnog menadžera.

U posljednjih nekoliko godina održao je više od stotinu treninga i radionica iz srodnih područja, kojima je pomogao raznim privatnim, poslovnim, državnim, županijskim i gradskim subjektima u optimizaciji i digitalnoj transformaciji poslovnih rješenja, te nastupu na tržištima u cilju poboljšanja pozicije i konkurentnosti. 1999. godine diplomirao novinarstvo na FPZG u Zagrebu, 2010. magistrirao MBA – poslovno upravljanje, University of Gloucestershire, UK, te 2018. magistrirao tehnologiju i edukaciju, University of Leeds, UK. Autor je više desetaka stručnih članaka, te 4 knjige i 3 priručnika o e-poslovanju.

Siniša Begović.


PRIJAVA

Radionica je namijenjena svim poduzetnicima, a posebno vlasnicima i voditeljima trgovina, voditeljima web trgovina, zaposlenicima u marketingu i IT-u te svima koje zanima web, marketing i prodaja.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave na radionicu zaprimaju se do popunjena mjesta.

    Podijeli: