Kako se ispravno ponašati u konfliktnim i emotivno nabijenim situacijama? Zašto je važno dati kvalitetan i dobro prihvaćeni odgovor? Na koji način reći „neću“ kada je to potrebno i poželjno? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja možete saznati na radionici:

ASERTIVNA KOMUNIKACIJA I RJEŠAVANJE KONFLIKATA

koja će se održati 24. listopada, od 17:00 do 21:00 sati,
u prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B Čakovec.


Asertivna komunikacija je moć izražavanja misli, osjećaja i ideja na neagresivan način. Ovakav način komunikacije ne ugrožava komunikacijskog partnera, a omogućava komunikatoru jasno izražavanje ideja, granica i misli. Često se naziva i najzdravijim komunikacijskim stilom jer omogućava uspješno rješavanje problema na zadovoljstvo svih uključenih strana. Omogućava “win – win situaciju“, u kojoj se svi sudionici komunikacije osjećaju kao dobitnici.

Cilj radionice je upoznati polaznike s temeljnim asertivnim tehnikama i vještinama potrebnima za učinkovitu komunikaciju u poslovnom okruženju te kako uspješno rješavati sukobe primjenjujući asertivnu komunikaciju. Polaznici će navedene sadržaje i vještine usvojiti kroz teorijsko predavanje, praktične interaktivne vježbe i grupnu diskusiju.


Teme radionice:

  1. Što je asertivnost i zašto je važna?
  2. Procjena vlastite asertivnosti – koliko ste asertivni?
  3. Tehnike asertivne komunikacije – kako komunicirati na asertivan način?
  4. Najčešća ponašanja u konfliktu – kako se ponašate u konfliktu i kako Vaše ponašanje utječe na rješavanje konflikta?
  5. “4 Jahača apokalipse” 4 toksična ponašanja, ponašate li se i vi ponekad “toksično”.

PREDAVAČICA

Radionicu vodi Snježana Kupres, ing. zračnog prometa, konzultant, NLP trener & Sales Expert trener s 28 godina iskustva u prodaji i razvoju poslovanja u međunarodnim zrakoplovnim kompanijama: Malaysia Airlines, Tal Aviation Group Izrael – EL Al, China Airlines, Quantas, Ethiopian Airlines i Cathay Pacific. Poslovni put u području edukacija započinje 2007. godine u Kuala Lumpuru kao Sales Trainer Expert. Od  tada se kontinuirano usavršava u području prodaje, pregovaranja, socijalnih kompetencija, neurolingvističkog programiranja, coachinga. Edukacije polazi u Zagrebu, Singapuru, Ženevi, Kuala Lumpuru, Londonu. 2013. godine stječe licencu certificiranog trenera neurolinguističkog programiranja. 2016. godine kreće u vlastitu poduzetničku inicijativu – savjetovanje u poslovanju Metanoia – centar svjesnog poslovanja.

Kao predavač i trener iz područja prodaje, pregovaranja, socijalnih i društvenih kompetencija drži edukacije i surađuje s brojnim poduzećima u Hrvatskoj i inozemstvu. Radionice vodi na engleskom i hrvatskom jeziku. Snježana je u TICM-u već održala radionice na temu pregovaranja za koje je dobila izvrsne ocjene.


Cijena radionice iznosi 85,00 EUR (PDV uključen), a potencijalni sudionici prijavljuju se ispunjavanjem prijavnog obrasca koji se nalazi na podnožju najave. Broj sudionika je ograničen. Prijave se primaju zaključno s 20. listopadom 2023. godine. 

Plaćanje se vrši avansno prije početka radionice. Polaznici na radionicu moraju donijeti potvrdu o izvršenom plaćanju ili je prethodno poslati na e-mail: info@ticm.hr.

Podaci za plaćanje:

Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o.

Bana Josipa Jelačića 22b, Čakovec

IBAN HR3523400091116043187 kod PBZ d.d.

Iznos: 85,00 EUR

Opis plaćanja: TICM radionica

Napomena: Račun se izdaje na osobu/poduzeće koje je izvršilo uplatu kotizacije. Za sva pitanja molimo obratiti se na info@ticm.hr.

    Podijeli: