Nakon uvodne radionice na temu „Tehnologija 3D ispisa“ i usvojenih osnovnih znanja o 3D tehnologijama, nastavljamo s ciklusom radionica na temu 3D ispisa. Sljedeća po redu se odnosi na prezentaciju programa Onshape i samog rada unutar ovog CAD programa.

Onshape program, koji podržava uvoz svih standardnih CAD modela, se u potpunosti  koristi u cloud-u i ne zahtijeva nikakvu instalaciju na osobno računalo.  Dobra internetska veza i solidna računalna konfiguracija su sve što trebate za daljnji rad u programu. Ukoliko želite saznati više o 3D modeliranju i mnogobrojim prednostima Onshape programa, pozivamo vas na radionicu

3D modeliranje i priprema za ispis korištenjem alata OnShape

koja će se održati u četvrtak  1. listopada 2015. godine, od  10 do 12 sati

u multimedijalnoj dvorani  Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje
Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec (prostor bivše vojarne)

Cilj radionice je upoznati polaznike s cjelokupnim procesom 3D modeliranja i izrade CAD modela te pripreme za daljnje korištenje. Radionica je namijenjena poduzetnicima, studentima, istraživačima i hobistima koji žele unaprijediti svoja znanja u području korištenja tehnologije 3D modeliranja te iskoristiti njihov potencijal u cilju unapređenja poslovanja.

Molimo vas da svoje sudjelovanje potvrdite najkasnije do 30. rujna 2015. godine do 12 sati ispunjavanjem obrasca na sljedećoj poveznici. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika ograničen.

Radionicu organiziraju Tehnološko-inovacijski centar Međimurje i poduzeće 3D porta d.o.o., čiji direktor Vladimir Sever je ujedno i voditelj radionice.  Radionica je organizirana uz podršku Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske.

Podijeli: