Razvijate rješenje iz domene 3D printanja ili informacijsko-komunikacijskih tehnologija koje ima moguću primjenu u borbi protiv koronavirusa? Pritom imate potrebe za dodatnim kompetencijama, uslugama i suradnjom koja bi vam omogućila realizaciju?STEP RI, kao partner na projektu Interreg SYNERGY, poziva vas da se registrirate na SCIP platformu te objavite svoju potrebu kako biste pronašli potencijalne partnere.

Cilj ove pilot akcije je privući sposobne pojedince s najboljim kompetencijama da preko SYNERGY platforme smanje posljedice Koronavirusa u centralnoj Europi. Otvaranjem mreže partnera te ostvarivanjem plodonosnih suradnji putem navedene platforme, zajednički se stvaraju rješenja koja su nužna u ovoj situaciji. Na platformu se mogu prijaviti poduzeća, sveučilišta, javne ustanove i slično, koja postavljaju izazov i traže rješenje te istraživački timovi ili pojedinci koji se mogu pridružiti određenom projektu i pružiti rješenje za određeni problem.

Više o procesu dodjele vaučera možete vidjeti na poveznici.

Pristigli odazivi na vašu potrebu bit će evaluirani, a najboljih 5 bit će nagrađeno vaučerom koji će pomoći realizaciji rješenja.

Objavite vašu potrebu najkasnije do 24.04.2020.

Za pomoć pri uključivanju u pilot aktivnost, obratite se na mail mario.vukelic@uniri.hr.


Informiranje poduzetnika aktivnost je u okviru projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje d.o.o.

Podijeli: