Inovativni startup-ovi, ekološki osvještena poduzeća, eko-inovatori, kreatori digitalnih rješenja te svi zainteresirani iz tehnološkog, digitalnog i područja eko inovacija pozvani su da iskoriste jedinstvenu priliku da  iskoriste jedinstvenu priliku za promociju inovativnih ideja/proizvoda/tehnologije na Eco X Digital koji će se održati u srijedu, 28. 11. 2018., u Budimpešti. Na događanju mogu sudjelovati  u ulozi predstavnika svojih rješenja kao predavači, s promotivnim kutkom (štand) ili kao aktivni posjetitelji zainteresirani za navedena područja. 

Glavno događanje čine tri sesije s glavnim temama:

  • Održive zračne luke + mobilnost na kopnu – gost: Budapest Airport (https://www.bud.hu/) Teme: eko-inovacije za zračne luke, digitalne inovacije za zračne luke, mobilnost na kopnu, električna mobilnost, optimizacija integracije zračna luka-grad, parking za vozila + otvorene teme;
  • Uzgoj svježe hrane – gost: Eisberg Hungary (http://www.eisberg.hu/) Teme: eko inovacije na području uzgoja svježe hrane, produženje sezone rasta za lokalno svježe povrće (održivo, neovisno o vremenskim uvjetima), upravljanje otpadnom vodom + otvorene teme
  • Zelena energija – gost: Alteo (https://alteo.hu/) Teme: eko-inovacije za zeleni energetski sustav, digitalizacija i energija, generacija zelene energije, sustavi za pohranjivanje energije + otvorene teme.

Osim sesija cjelodnevno će se predstavljati organizacije iz navedenih područja. Moguće je organiziranje sastanka „jedan na jedan“ između sudionika događaja ili međusobno druženje i pronalaženje potencijalnih partnera ili klijenata iz ekološki osviještenih organizacija.

Sve dodatne informacije možete dobiti na Internet stranici http://ecoxdigital.eu/, a ako ste zainteresirani da aktivno sudjelujete kao predavači u jednoj od navedenih sesija, rok prijave je 15. studenog 2018. Poveznica za prijavu http://ecoxdigital.eu/hu/call-for-speakers. Predstavljanje je besplatno.

Ukoliko su vam potrebne  dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona na broj +385 40 395 572 ili putem elektroničke pošte: kristina.pevec@redea.hr.

 

 

Podijeli: