S promjenom koncepta uobičajenih meetupova koji su se održavali u TICM-u proteklih godina, odlučili smo svim zainteresiranima ispričati priču jednog malog poduzetnika koji svoj poduzetnički pothvat vodi iz poduzetničkog inkubatora TICM-a. Goran Levačić, vlasnik obrta GoranUX, koji se bavi dizajnom korisničkih sučelja za mobilne i web aplikacije te kreiranjem multimedijalnih marketinških sadržaja, na meetupu 20. svibnja 2021.g., prezentirao je put svog osobnog i profesionalnog razvoja. Od potplaćenog studentskog posla u restoranu, preko rada za multinacionalnu kompaniju u Velikoj Britaniji sve do povratka u Hrvatsku gdje je radio u obrazovnom i javnom sektoru, Goran nije izgubio viziju sebe kao poduzetnika. Naprotiv, prije tri godine istu je i ostvario.

Predavač, Goran Levačić

„Izlazak iz vlastite zone komfora jedna je od najboljih odluka u životu. Ostavlja nuspojave u obliku ostvarivanja želja, većih primanja i sretniji ponedjeljaka.“ kaže Goran,  koji je na meetupu odgovorio na brojna pitanja poput:

  • Zašto je postati poduzetnik jedna od najboljih odluka u životu?
  • Jesam li ja osoba koja bi se trebala baviti poduzetništvom?
  • Kako doći do poslova, kontakata, novih projekata?
  • Ima li moja poduzetnička ideja smisla?
  • Kako se riješiti straha od neuspjeha?
  • Jesam li premlad/a, prestar/a, manje ili više sposoban/na za bavljenje poslom koji želim?
  • Kako je biti sam svoj šef i mogu li ja to?

Meetup je dio projekta TICM PPI 5.0 MSP koji provodi Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o.  sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Podijeli: