U utorak, 15. ožujka 2016. godine, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, okupiti će se stručnjaci iz inozemstva i regije kako bi raspravljali o novim tehnologijama i poduzetništvu na jednodnevnoj međunarodnoj poslovnoj konferenciji Voogle.  Voogle konferencija je 2014. godine postigla veliki uspjeh kada je okupila 230 sudionika iz 9 zemalja EU. Upravo iz tog razloga, Tehnološki park Varaždin je opet odlučio približiti svim zainteresiranim sudionicima novitete iz svijeta tehnologije, marketinga, komuniciranja i mikrofinanciranja.

Glavni govornici ovog međunarodnog stručnog skupa bit će stručnjaci iz SAD-a, Velike Britanije i Hrvatske. U sklopu konferencije održat će se i natjecanje za najbolju poduzetničku ideju – Voogle Startup Battle 2016, u sklopu kojeg će odabrani finalisti prezentirati svoju poduzetničku ideju pred stručnim odborom. Na natjecanje se mogu prijaviti mala i srednja poduzeća i pojedinci koji imaju poduzetničku ideju u fazi koncepta, razvoja, MVP-a ili komercijalizacije.

Svi sudionici imati će priliku za proširenje mreže poslovnih kontakata te stjecanje novih vještina i znanja. Pobjednik natjecanja dobiti će besplatni tromjesečni uredski prostor u Tehnološkom parku Varaždin, akreditaciju za “Fast track to Chicagoland (FT2C)” radionicu, ulaznicu za PODIM konferenciju u Mariboru te mentoriranje od strane odabranog poduzeća u sklopu Voogle Idea Acceleratora.  Prijavni obrazac i sve informacije o natjecanju dostupni su na sljedećoj poveznici.

Uz govore i natjecanje, tokom konferencije održavat će se Međunarodni poslovni sastanci (B2B) po speed dating principu, a svi zainteresirani sudionici mogu se registrirati online, pronaći ranije registrirana poduzeća i dogovoriti sastanke.

Podijeli: