Iako mnogi smatraju da se vještine prezentiranja uglavnom baziraju na talentu te da su neki ljudi jednostavno dobri prezentatori, a drugi loši, praksa je pokazala kako se one trudom i vježbanjem u značajnoj mjeri mogu unaprijediti. Kako bi pomogli zainteresiranim polaznicima da postanu uspješni prezentatori, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. zajedno s Centrom svjesnog poslovanja – Metanoia, organizira radionicu:

PREZENTACIJSKE VJEŠTINE

koja će se održati u četvrtak30. ožujka 2023. godine, od 10 do 15 sati,
u  informatičkoj učionici Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B Čakovec.

Cilj radionice je upoznati polaznike sa svim aspektima pripreme prezentacije – od tehničke pripreme,  strukture prezentacije, do izvođenja i komunikacije s publikom. Uz to svaki polaznik će imati priliku praktično proći svoju temu prezentacije koristeći alate Storyboarding i 4MAT.


Teme koje će biti obrađene na radionici:

  1. Kako se pripremiti za prezentiranje – tehnička i osobna priprema,
  2. Storyboarding – kako odabrati sadržaj prezentacije,
  3. 4MAT metoda – kako strukturirati prezentaciju da bi privukli interes i zadržali pažnju publike,
  4. Izvedba prezentacije – praktični savjeti za izvrsnu izvedbu.

PREDAVAČICA

Radionicu vodi Snježana Kupres, ing. zračnog prometa, konzultant, NLP trener & Sales Expert trener s 28 godina iskustva u prodaji i razvoju poslovanja u međunarodnim zrakoplovnim kompanijama: Malaysia Airlines, Tal Aviation Group Izrael – EL Al, China Airlines, Quantas, Ethiopian Airlines i Cathay Pacific. Poslovni put u području edukacija započinje 2007. godine u Kuala Lumpuru kao Sales Trainer Expert. Od  tada se kontinuirano usavršava u području prodaje, pregovaranja, socijalnih kompetencija, neurolingvističkog programiranja, coachinga. Edukacije polazi u Zagrebu, Singapuru, Ženevi, Kuala Lumpuru, Londonu. 2013. godine stječe licencu certificiranog trenera neurolinguističkog programiranja. 2016. godine kreće u vlastitu poduzetničku inicijativu – savjetovanje u poslovanju Metanoia – centar svjesnog poslovanja.

Kao predavač i trener iz područja prodaje, pregovaranja, socijalnih i društvenih kompetencija drži edukacije i surađuje s brojnim poduzećima u Hrvatskoj i inozemstvu. Radionice vodi na engleskom i hrvatskom jeziku. Snježana je u TICM-u već održala radionice na temu pregovaranja za koje je dobila izvrsne ocjene.


PRIJAVA

Radionica je namijenjena svim poduzetnicima i onima koji će to tek postati a koji žele ojačati svoje prezentacijske vještine. Sudjelovanje na radionici je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca.

Molimo svakog polaznika da za radionicu odabere jednu svoju temu za prezentaciju koju želi vježbati na radionici.

Prijava je ograničena na jednu osobu iz istog poduzeća. Prijave na radionicu zaprimaju se do popunjena mjesta.

    Podijeli: