Međimurska energetska agencija d.o.o. provodi projekt EE SUN – Energy Efficient Sustainable Urban Neighborhood, referentna oznaka HUHR/1601/3.1.1/0004 financiran iz Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020. Glavni cilj projekta je razvoj zajedničke prekogranične metodologije za energetsku obnovu višestambenih zgrada koja će se temeljiti na stvarnim potrebama stanara/suvlasnika višestambenih zgrada.

Sukladno navedenom te s ciljem uspostave prekogranične suradnje između različitih dionika s ciljem razrade i definiranja inovativnih shema energetske obnove višestambenih zgrada koje će se temeljiti na stvarnim potrebama i zahtjevima suvlasnika višestambenih zgrada, Međimurska energetska agencija d.o.o. Vas poziva na

PREKOGRANIČNU RADIONICU UMREŽAVANJA javnog i privatnog sektora za potrebe energetske obnove višestambenih zgrada

koja će se održati u srijedu, 28. studenog 2018. godine s početkom u 11:00 sati u prostorima Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje – TICM, Bana Josipa Jelačića 22B, 40 000 Čakovec (Multimedijalna dvorana, prizemlje)

Program radionice:

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje, ljubazno Vas molimo da ispunite prijavnicu te istu pošaljete na e-mail adresu danijela.vrtaric@menea.hr najkasnije do utorka, 27. studenog 2018. godine do 12:00 sati.

Sudjelovanje na navedenoj radionici je besplatno te je osigurano osvježenje za sve polaznike. Osim toga, na radionici će biti osiguran hrvatsko-mađarski i mađarsko-hrvatski prijevod.

Podijeli: