Predstavljanje programa za Međimursku županiju održat će se 25. veljače 2014. godine u 10 sati u zgradi Scheier na adresi Matice hrvatske 1, Čakovec. Više informacija o programu i načinu prijave bit će objavljeno tijekom sljedećeg tjedna.

Ciljeve Poduzetničkog impulsa, programska područja, uvjete prihvatljivosti prijavitelja i projekata prezentirat će predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta. Ključna odrednica Poduzetničkog impulsa u 2014. godini je stvaranje povoljnijeg poduzetničkog okruženja te poticanje inovacija i internacionalizacije u svrhu povećanja dodane vrijednosti stvorene u sektoru malog gospodarstva.

Poduzetnički impuls za ovu godinu ima četiri programska prioriteta. Prvi je jačanje konkurentnosti malog gospodarstva, za što je planiran ukupan iznos od 413,8 milijuna kuna, drugi je unapređenje poduzetničkog okruženja s planiranim iznosom od 74,6 milijuna kuna, treći promocija i učenje za poduzetništvo i obrt, za što se planira 248,1 milijun kuna, dok je za četvrti prioritet, lakši pristup financiranju, planiran iznos od 529,1 milijun kuna.

Cjeloviti dokument Programa poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls 2014. možete pronaći OVDJE.

Podijeli: