Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ) provodi mjere usmjerene na samozapošljavanje, zapošljavanje, obrazovanje i ostale mjere kojima je cilj podržati poduzetnike i olakšati im poslovanje. Osim ovih mjera tijekom 2019. godine HZZ je provodio niz mjera usmjerenih na ublažavanje posljedica reakcije na pandemiju SARS-CoV-2 koronavirusa. U organizaciji Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje i HZZ Područnog ureda Čakovec s ciljem detaljnog informiranja poduzetnika o aktualnim mjerama, održat će se

Informativna radionica

MJERE HZZ-a ZA POMOĆ I PODRŠKU PODUZETNICIMA

u utorak, 6. listopada 2020. s početkom u 10 sati,
u multimedijalnoj dvorani TICM-a,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/b, Čakovec

Prezentaciju će održati stručnjaci iz HZZ-a koji aktivno rade na provođenju ovih mjera.

Ivančica Božić, rukovoditeljica Odsjeka za aktivnu politiku zapošljavanja, predstavit će Potporu za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima Koronavirusom (COVID 19). Tihana Matoš, viša stručna savjetnica za zapošljavanje, predstavit će ostale potpore HZZ-a koje obuhvaćaju potpore za obrazovanje, zapošljavanje i usavršavanje. Na kraju prezentacijskog dijela, Nevenka Belak, viša stručna savjetnica za zapošljavanje, predstavit će mjere usmjerene na samozapošljavanje, između ostalog, uvjete za dobivanje potpore te strukturu i način ispune prijavne dokumentacije.

Nakon završetka prezentacijskog dijela, sudionici će imati priliku individualno se informirati izravno od stručnjaka HZZ-a u slučaju da imaju specifičnu situaciju ili pitanje koje nije bilo pokriveno u prvom dijelu radionice.

Informiranje je besplatno i dostupno svima uz obaveznu prijavu.


PRIJAVA

Prijave se zaprimaju najkasnije do 2. listopada 2020. godine.


Informativna radionica je dio projekta TICM PPI 5.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Podijeli: