Informacije o novim izvorima financiranja, pronalazak poslovnog ili projektnog partnera na međunarodnom tržištu, pomoć u procesu pretvaranja ideje u poslovni uspjeh i druge usluge pruža EEN Enterprise Europe Network. Kako bi približili usluge EEN-a međimurskim poduzetnicima, predstavnici Tehnološkog parka Varaždin, člana konzorcija Enterprise Europe Network Hrvatska, uz potporu Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje organiziraju predstavljanje:

ENTERPRISE EUROPE NETWORK – ONE STOP SHOP ZA IZLAZAK NA MEĐUNARODNO TRŽIŠTE

koje će se održati u petak, 5.svibnja 2023. godine s početkom u 10 sati,
u prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje,
na adresi Bana Josipa Jelačića 22/B Čakovec.


Cilj događanja je prezentirati polaznicima usluge Europske poduzetničke mreže (eng. Enterprise Europe Network) i predstaviti primjere dobrih praksi poduzeća iz Hrvatske i drugih zemalja koji su posredstvom EEN mreže internacionalizirali poslovanje i ubrzali vlastiti rast i razvoj.


Enterprise Europe Network (EEN) mreža je organizacija za potporu poslovanju čiji je cilj pomoći malim i srednjim poduzećima (MSP) u pristupu informacijama, stručnosti i podršci za rast i inovacije poslovanja. EEN financira Europska komisija, a mreža djeluje u više od 60 zemalja svijeta.

EEN nudi niz usluga malim i srednjim poduzećima, uključujući personalizirane savjete i podršku, pristup fondovima i financiranju, tehnološka i inovacijska partnerstva te podršku internacionalizaciji. Mreža također organizira razne događaje za pronalaženje partnera i umrežavanje kako bi pomogla malim i srednjim poduzećima da se povežu s potencijalnim partnerima i kupcima diljem Europe i šire.


PREDAVAČI su: Vedran Bubalo, direktor Tehnološkog parka Varaždin i Emilija Stručić, konzultantica za EU fondove i financije u Tehnološkom parku Varaždin.


PRIJAVA

Predstavljanje je namijenjeno mikro, malim i srednjim poduzetnicima te svima onima koji žele saznati više o uslugama Europske poduzetničke mreže (EEN).

Sudjelovanje je besplatno, a sudionici se prijavljuju popunjavanjem prijavnog obrasca.

    Podijeli: