Povodom Međunarodnog dana žena poduzetnica, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Međimurske županije u suradnji s Međimurskom županijom i Obrtničkom komorom Međimurske županije, pozivaju vas na sajam žena poduzetnica:

ŽENA SAM. PODUZETNICA SAM.

koji će se održati u subotu, 1. lipnja 2019. s početkom u 10 sati,
u zgradi ili na prostoru ispred zgrade Scheier,
na adresi Ulica Matice hrvatske 2 , Čakovec.

Sudjelovanje na sajmu za sve sudionice je BESPLATNO. Organizator osigurava izlagačke klupe, pristup struji (preporuka: ponijeti produžni kabel), internetu i vodi.

Napominjemo da izlagačice svoje izlagačko mjesto mogu doći urediti dan ranije, tj. u petak 31. svibnja u vremenu od 15:30 do 18:00 sati ili u subotu od 8:00 sati. Izlagačko mjesto trebalo bi biti uređeno najkasnije do 9:00 sati. Podsjećamo na obvezu fiskalne blagajne odnosno blokova za one koji nisu u obvezi imati fiskalnu blagajnu.


Predvidivi sadržaji: sajamska izložba i prezentacija izlagača, sajamska prodaja, degustacije, prateći glazbeni sadržaj.

Cilj sajma je: dati jedinstvenu priliku ženama gospodarstvenicama prodavati i predstaviti svoje proizvode i usluge, pridonijeti uspješnijem tržišnom pozicioniranju žena poduzetnica na području Međimurske županije, poticanje kupovanja domaćih proizvoda, učvršćivanje poduzetničkih mreža, stvaranje novih kontakata, razmjena novih saznanja i iskustava u poduzetništvu.


Molimo Vas da svoje sudjelovanje na sajmu još jednom potvrdite dostavom prijavnice u privitku ili pozivom najkasnije do 22. svibnja na  e-mail:  alan.resman@medjimurska-zupanija.hr ili na telefonski broj 099/4392-529.

Podijeli: