Otvorena je mogućnost prijave prijedloga Vaših ideja na EIT Manufacturing MatchMaking događanje.

MatchMaking događanje održavat će se virtualno i to 23., 24., i 25. veljače 2021., a namijenjeno je inovativnim startupima, SME-ima ili srednje velikim tvrtkama (do 3000 zaposlenika) s idejama koje imaju potencijal transformirati proizvodne procese, no nedostaju im sredstva ili partneri da bi svoju ideju ostvarili.

Rok za prijavu je do 15. veljače 2021. putem obrasca kojeg možete pronaći ovdje: https://eitmanufacturing.eu/activities/entrepreneurs/match-making-event-2021/

Napominjemo da svi prijedlozi moraju pridonijeti barem jednom od 4 definirana strategijska cilja EIT Manufacturing inovacijske zajednice:

  • Human-machine co-working for socially sustainable manufacturing
  • Flexible production systems for competitive manufacturing
  • Low environmental footprint systems & circular economy for Green manufacturing
  • Digital & collaborative solutions for innovative manufacturing ecosystems

Više o definiranim strategijskim ciljevima možete pronaći na poveznici: https://eitmanufacturing.eu/wp-content/uploads/EIT-Manufacturing-_-Call-for-Proposals-2022-Thematic-Areas_Draft_020221.pdf

Informacije o događanju možete pronaći i na stranicama Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije te na https://www.facebook.com/cirtt.unizg/ i https://www.linkedin.com/cirtt.unizg/.

Za sva dodatna pitanja molimo da pošaljete upit na: ana.branka.jerbic@unizg.hr


Informiranje poduzetnika aktivnost je u okviru projekta TICM PPI 5.0 MSP kojeg financira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Podijeli: