POZIV ZA TIMOVE!

Poduzetnički inkubator BIOS i Osijek Software City uz pokroviteljstvo Grada Osijeka organiziraju Mosh! tehnološki vikend u sklopu kojega će se održati predavanja, prezentacije primjera dobre prakse, okrugli stol na temu razvoj i financiranje kreativne industrije i 24 satni hackathon.

Mosh! tehnološki vikend održat će se 15. i 16. listopada 2021. u prostorima Kulturnog centra, Kneza Trpimira 2a, Osijek, Hrvatska.

Hackathon će početi u petak 15.10.2021. u 11.00 sati i trajati do subote 16.10.2021. do 11 sati.

Nakon Hackathona će biti organizirana prezentacija rješenja pred komisijom. Zadana tema hackathona bit će objavljena natjecateljima na dan natjecanja, a lajtmotiv konferencije i natjecanja je gaming i kreativna industrija.

Sudionici hackathona će imati sve tehničke preduvjete za rad (stolove, struju, internet). Laptopi ili stolna računala nisu uključeni, tako da ponesite svoje.

Maksimalan broj osoba po timu je 4.

Svaki tim će imati mentora koji će biti dostupan za stručne savjete, razgovor i ostala pitanja.

Nagrade za prva tri mjesta iznose:

  1. mjesto – 10.000 kuna
  2. mjesto – 5.000 kuna
  3. mjesto – 2.000 kuna

Osiguran je i obrok te topli i hladni napitci tijekom cijelog natjecanja.

Molimo da tim prijavite najkasnije do 8.10.2021., prijavni obrazac nalazi se na poveznici.

Broj sudionika je ograničen i prilagođen mjeraa Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske, i svi sudionici su obvezni imati EU digitalnu potvrdu o cijepljenju, negativan test na SARS-CoV-2 ili ste nedavno preboljeli bolest COVID-19. Potvrdu možete zatražiti i u poslovnicama HZZO-a te u ljekarnama i ovlaštenim laboratorijima koji provode testiranja.

Podijeli: