Međimurska županija, Informacijski centar EUROPE DIRECT Čakovec, Javna ustanova za razvoj Međimurske županije REDEA i Tehnološko-inovacijski centar Međimurje pozivaju vas na:

DAN OTVORENIH VRATA EU PROJEKATA PODUZETNIKA

Prva iskustva poduzetnika s natječajima
vezanima uz istraživanje, razvoj i inovacije
i predstavljanje programa PoC8

koji će se održati u četvrtak, 16. svibnja 2019. u 14 sati,
u prostorijama Multimedijalne dvorane Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje (TICM),
na adresi Bana Josipa Jelačića 22B, Čakovec.

Završno događanje ovogodišnjih Dana Europe, posvećeno je predstavljanju poduzetničkih projekata koji se trenutno provode i mogućnostima za financiranje novih ideja.


PROGRAM:

14.00 – 14.10Predstavljanje 8. kruga Programa provjere inovativnog konceptaIvan Plačko, direktor TICM-a
14.10 – 14.30Multifunkcionalna zaštitna kacigaGoran Basarac, MBA, Šestan-Busch d.o.o.
14.30 – 14.50Napredna selektivna prskalicaMirko Leško, LEŠKO d.o.o.
14.50 – 15.10Metalska jezgra – potpora u IRI natječajimaMaša Tomašić, voditeljica projekta
15.10 – 15.35Iskustva, preporuke i savjeti poduzetnika –

kava s poduzetnicima

Panel diskusija

 

Naglasak događanja je na projektima vezanima uz istraživanje, razvoj i inovacije kao osnovnim pokretačima gospodarstva temeljenog na znanju te inovativnim proizvodima i uslugama kojemu Međimurje teži. Osim primjera poduzetničkih projekata poduzeća Šestan-Busch d.o.o. i Leško d.o.o., bit će predstavljena i prva znanstvena institucija u Međimurju – Metalska jezgra te potpora koju ova institucija može dati u pripremi i provedbi poduzetničkih istraživačko-razvojnih projekata.

Uzevši u obzir ciljnu publiku, ovo će biti odlična prilika za predstavljanje 8. kruga programa provjere inovativnog koncepta POC8 koji je trenutno dostupan poduzetnicima za financiranje predkomercijalnih aktivnosti tehničke i komercijalne provjere inovativnog koncepta kao što su razvoj prototipa i demonstracija tehničke izvedivosti.


Prijaviti se možete putem Google obrasca OVDJE, putem telefona na 040/600-074 ili putem e-maila na sanja.vrtaric@redea.hr najkasnije do srijede, 15. svibnja 2019. godine do 14 sati. Broj sudionika je ograničen, a sudjelovanje je besplatno.

Podijeli: