Start-upovi, mala, srednja i velika poduzeća iz srednjoistočne Europe imaju priliku do 5. ožujka 2020. godine prijaviti se na InnoEnergy PowerUp! izazov i osvojiti ulaganja u vrijednosti do 65.000 EUR. PowerUp! izazov predstavlja priliku poslovnim subjektima iz srednjoistočne Europe da postanu sljedeće brzorastuće poduzeće u portfelju InnoEnergya. Izazov je otvoren za poduzetnike u svim fazama razvoja, bez obzira na to je li riječ tek o ideji, traži li poduzetnik svog sljedećeg kupca ili planira širenje na tržištu.

Tematska područja obuhvaćaju energiju, mobilnost, cleantech, pametne gradove, a izazov je otvoren i za sve ideje izvan navedenog okvira. Najbolji se nagrađuju novčanim nagradama do 65.000 EUR te ostvaruju priliku i za dodatna ulaganja kao i naslov Start-up godine. Ostale pogodnosti uključuju sudjelovanje u Business Bootcamps uz značajnu podršku međunarodnih stručnjaka iz područja poslovnog planiranja, prezentacijskih vještina i zaštite intelektualnog vlasništva.

Državno finale ovog najvećeg europskog natjecanja iz područja održivog razvoja u Hrvatskoj će se održati 27. ožujka 2020. godine u okviru LEAP summitakoji okuplja preko 3000 sudionika zainteresiranih za teme inovacija i poduzetništva iz 40+ zemaljaSvim sudionicima natjecanja bit će omogućena kvalitetna priprema uz podršku mentora prije predstavljanja javnosti, a najbolji će dobiti priliku za daljnji razvoj uz investiciju. Grand Finale će se održati 3. lipnja 2020. godine u Krakovu u okviru Impact CEE konferencije koja okuplja preko 6000 sudionika predstavnika inovativne scene iz privatnog i javnog sektora. Prijave za ovogodišnji PowerUp! Izazov zaprimaju se na web stranici: https://powerup.innoenergy.comPrijave će se zaprimati najkasnije do 5. ožujka 2020. godine.


Program Energy + je namijenjen kreativnim pojedincima koji žele aktivno sudjelovati u razradi inovativnih rješenja za izazove u području energije i okoliša. Priliku za sudjelovanje u programu dobit će 15 sudionika s inovativnim idejama ali i oni koji žele aktivno sudjelovati u timu s ciljem pronalaska inovativnog rješenja za izazove u području energetskog sektora.

Odabranim sudionicima Programa bit će osigurane besplatne edukacije, praktične radionice i mentoriranje u razradi poslovne ideje te će dobiti smjernice za daljnji razvoj i priliku za predstavljanje pred potencijalnim investitorima kao i potvrdu o sudjelovanju u međunarodnom predakceleracijskom programu #DanubeEnergyPlus.

Prijave za predakceleracijski program Energy + su otvorene i traju do 28. veljače 2020. godine. Prijave se zaprimaju na sljedećoj poveznici. Više informacija o programu doznajte na Energy + predakceleracijski program.

Podijeli: