Otvorene su prijave za peto izdanje najvećeg startup natjecanja u srednjoistočnoj Europi PowerUp! Natjecanje organizira InnoEnergy s ciljem pronalaska inovativnih rješenja na području energije, mobilnosti i pametnih tehnologija, a uz unosnu nagradu od 50 tisuća eura, sretni dobitnici će sudjelovati u razvoju poslovanja na globalnoj razini, ali i dobiti priliku pridruživanja InnoEnergyevom poslovnom akceleratoru.

Poziv za prijavu je otvoren do 11. ožujka. Obrazac za prijavu dostupan je na Powerup.innoenergy.com.

Hrvatsko finale će se održati 30. ožujka u Zagrebu u okviru LEAP Summita koji okuplja preko 3000 sudionika zaintresiranih za teme novih tehnologija, inovacija i poduzetništva iz 40+ zemalja. Grand Finale će se održati 21. svibnja u Krakovu u okviru Impact CEE konferencije koja okuplja preko 6000 sudionika predstavnika inovativne scene iz privatnog i javnog sektora.


Najbolji će dobiti profesionalno mentorstvo, priliku za osvajanje novčanih nagrada do 65.000 € ali i  dodatnu mogućnost investicije od 150.000 € iz InnoEnergy Highway® akceleracijskog programa.

Natjecanje organizira međunarodni investicijski fond InnoEnergy koji uz podršku Europskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT) djeluje na području 24 zemlje Srednje i Istočne Europe uz pomoć mreže od preko 380 pridruženih partnera iz industrije, akademske zajednice i poslovnog svijeta.

Finale PowerUp-a u Hrvatskoj organizira Invento Capital Partners – InnoEnergy HUB Croatia – koji je na raspolaganju za sve detalje oko natjecanja.

Podijeli: