U Gradskoj vijećnici Grada Preloga, u petak, 29. lipnja 2018. godine, potpisan je Ugovor za građevinske radove na Poduzetničkom centru Prelog u okviru projekta “Izgradnja poslovne infrastrukture i osnivanje poduzetničkog centra”.

Konferencija za medije održala se u Gradskoj vijećnici Grada Preloga

Nakon provedenog postupka javne nabave, gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek potpisao je s direktorom poduzeća Izgradnja d.o.o. Domašinec, Zvonimirom Ovčarom, Ugovor o izvođenju radova u vrijednosti 13.132.681,25 kuna sa PDV-om. Osim s izvođačem, gradonačelnik je potpisao i Ugovor s Ivanom Balogom, direktorom poduzeća OGP d.o.o., nadzorniku radova izgradnje, u vrijednosti 180.000,00 kuna sa PDV-om.

Pročelnica Upravnog odjela za upravu i društvenu djelatnost Grada Preloga, Miljenka Radović, gradonačelnik Preloga, Ljubomir Kolarek i direktor OGP d.o.o., gospodin Ivan Balog

Poduzetnički centar Prelog pružat će podršku novoosnovanim i postojećim malim i srednjim poduzećima. Imat će ulogu poduzetničkog inkubatora u kojem će poduzeća moći smjestiti i razvijati svoje poslovanje u povoljnijim uvjetima, koristeći sve prednosti koje inkubator pruža. Osim uloge poduzetničkog inkubatora, poduzetnički centar će djelovati i kao potporna institucija za savjetovanje poduzetnika, pružanje stručne pomoći u provedbi poduzetničkih inicijativa te pomagati poduzetnicima u povlačenju bespovratnih sredstva iz fondova Europske unije.

Gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek i direktor Izgradnja d.o.o., gospodin Zvonimir Ovčar

Podijeli: