U ponedjeljak, 26. listopada u prostorijama vijećnice Općine Kotoriba, potpisani su ugovori za radove na prometnicama i oborinskoj odvodnji Poduzetničke zone Jug u Kotoribi.

Načelnik Kotoribe, Ljubomir Grgec s predstavnicima poduzeća Hidrotehnika d.o.o., Pavlic-asfalt-beton d.o.o. i Moderna-energetika d.o.o.

Ugovore su potpisali načelnik Ljubomir Grgec i predstavnici tri poduzeća – Hidrotehnika d.o.o. koja je preuzela radove na oborinskoj odvodnji vrijedne 4.199.292,08 kuna (PDV uključen), Pavlic-asfalt-beton d.o.o. za radove na prometnicama vrijedne 5.708.950 kuna (PDV uključen) te poduzeće Moderna-energetika d.o.o. za stručni nadzor u vrijednosti od 129.000 kuna (PDV uključen). Ukupna vrijednost projekta opremanja zone Jug iznosi 11,5 milijuna kuna. Projekt je financiran iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014-2020.

Potpisivanje ugovora

Ugovori su potpisani nakon što je javna nabava ponovljena po treći put, s obzirom na previsoke iznose na prve dvije javne nabave. Radovi će započeti uskoro, a rok za izgradnju je sedam mjeseci, točnije početkom šestog mjeseca iduće godine. Tada će ova poduzetnička zona, koja je kompletno rasprodana, imati svu potrebnu infrastrukturu.

Podijeli: