U četvrtak, 3. prosinca 2015. godine, s početkom u 9.00 sati, u zgradi Scheier i u Domu sindikata u Čakovcu, održat će se manifestacija pod nazivom Poslovni uzlet Grada Čakovca. Poslovni uzlet predstavlja niz edukacija za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-a i ostale zainteresirane, na kojima mogu saznati važne informacije o EU fondovima za ruralni razvoj, mogućnostima dobivanja bespovratnih sredstava za energetsku učinkovitost, strategijama za OPG-ove, itd.

Osim toga, održat će se edukacije o oglašavanju putem Facebook-a i Google-a na kojima se mogu dobiti vrijedne informacije o osnovama digitalnog marketinga i načinima povoljnog oglašavanja, te predavanja o cloud uslugama, načinima kreiranja fleksibilne organizacije, financiranju izvoza putem factoringa, itd.

Poslovni uzlet, projekt Poslovnog dnevnika pokrenut je početkom 2014. godine, u suradnji s brojnim partnerima. Cilj projekta je promicanje malog i srednjeg poduzetništva te odabir i nagrađivanje najboljih malih i srednjih poduzetnika u Hrvatskoj.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što posjetitelje očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zajamčeno je da će svaki sudionik naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako im manifestacije Poslovnog uzleta predstavljaju idealnu priliku za predstavljanje poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima, te za stjecanje novih poznanstava i sklapanja suradnje.

Raspored edukacija dostupan je ovdje, dok se prijaviti možete koristeći obrazac dostupan ovdje.

Podijeli: